Donderdag, 19 januari 2006 om 21h10

MVC Zwalm

Nieuws van de week:

Sergio Conceicão

 • Nationaler en provincialer waren vrij
 • -13 en -15 jarigen verliezen

 Volgende speeldag

NATIONALER:

Gasthof Erwetegem - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 20/01/2006 om 21h00
 • Sporthal Erwetegem

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - MVC Mas

 • vrijdag 20/01/2006 om 22h00
 • Stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Dry Swaenen Jabbeke - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 22/01/2006 om 17h00
 • Sporthal Varsenare
 • afspraak aan de gemeentelijke sporthal Zwalm om 15h30

 

 

-13 JARIGEN:

MVC Desselgem - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 22/01/2006 om 17h00
 • Sporthal Desselgem
 • afspraak aan de gemeentelijke sporthal Zwalm om 15h45

[top]

 

 

 Evenementen

"Generatiepactje"

Op zondag 29 januari vanaf 10h00 in de gemeentelijke Sporthal van Zwalm.

De dagindeling ziet er als volgt uit:

 • 9h30: Training
 • 10h30: Mindertien vs. de ouders
 • 11h30: Minvijftien vs. de ouders
 • 12h30: Middagmaal

Het middagmaal kost €7.

We hopen u op deze vreugdevolle dag te mogen ontmoeten...

Verwittig de trainers indien jullie al dan niet aanwezig zullen zijn!!! Op de website kan je ook inschrijven... zowel op http://mvc.tradecom.be/Mindertien/ als op http://mvc.tradecom.be/Minvijftien/

[top]

 

 

 Nationaler

 • Vrij

[top]

 

 

 Provincialer

 • Vrij

[top]

 

 

 -15 jarigen

MVC Tradecom Zwalm
Opel Haeck Drongen B
5
-
16

Minstens dubbel zoveel inzet werd aan de dag gelegd ten opzichte van de vorige wedstrijd. Dat resulteerde al dadelijk in agressiever voetbal, meer gewonnen duels en meer mogelijkheden. Toch konden we een 0-2 achterstand na het eerste kwart niet vermijden.

In het tweedekwart sloeg het noodlot toe: we kwamen maar met vijf spelers te staan na een ongelukkige val van Kenneth, die uit voorzorg naar het ziekenhuis werd gebracht. Het werd nu fysiek dubbel zo zwaar, en dat voelden we meteen. We konden de gaten niet meer dichtlopen en de score liep hoog op.

In het laatste kwart haalden we nog eens alles uit de kast en scoorden daardoor nog vier keer. De eindstand is gezien de omstandigheden niet zo belangrijk. We onthouden dat we sinds 16 oktober terug meer dan drie doelpunten per wedstrijd kunnen maken en vooral dat de juiste instelling en de inzet terug is.

Ben Polfliet

Wedstrijdbeeld -15 jarigen

[top]

 

 

 -13 jarigen

MVC Tradecom Zwalm
AZ '77 Maldegem
3
-
8

Zij scoorden in de eerste kwart driemaal tegen niets van onze kant uit. Brent toonde zich een goede keeper en Jens deed zijn best op de rechterbak. Maar kansen werden niet gecreëerd dus ook in het tweede kwart lukte het niet te scoren maar kon Maldegem slechts één keer Jens (ter vervanging van Brent) passeren.

Met een 4-0 score werd de tweede helft van de wedstrijd aangevangen. Hierin toonden we ons wat weerbaarder. Vooral Brecht op de linkerbakpositie lukte vele acties. Gianni stond als een rots in de branding in de verdediging maar zelfs de hardste rots moet 'buigen' onder de kracht van de zee, in dit geval een overmacht aan Maldegemse spelers. Onze aanvallers waren niet altijd allert wanneer hun verdediging mee ging aanvallen en een man-meer-situatie uitbuitte.

Verder wisten we dit kwart wel te scoren, eenmaal via een over-de-grond-scherend schot van Gertjan en een vrije trap van Gianni. AZ 77 wist echter nog een goaltje meer te maken dan wij deden en lieten ons het laatste kwart ingaan met een 7-2 tussenstand.

Hoewel in minivoetbal een vijfdoelpuntenkloof in één kwart nog gemakkelijk te overbruggen is veranderde ons spelbeeld niet genoeg om maar enige dreiging te geven en Maldegem scoregewijs onder druk te zetten. Dat we maar met vijf en een gekwetste waren zal daar waarschijnlijk aan meegewerkt hebben. Gertjan wist wel nog een schepcorner, aangegeven door Brecht, om te zetten maar Maldegem deed het evenzo. Verder wijzigde niets meer en eindigde de wedstrijd op 3-8.

Hannes Vankeirsbilck

Wedstrijdbeeld -13 jarigen

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.