Woensdag, 21 december 2005 om 21h15

MVC Zwalm

Nieuws van de week:

Tom Boonen verkozen tot sportpersoonlijkheid en sportman van het jaar

 • MVC Tradecom Zwalm gaat winterstop in na nederlaag.
 • MVC Linea Recta overtuigend voorbij Boekeetje.

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Puskas Ardooie

 • vrijdag 06/01/2006 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

St-Pierre - MVC Linea Recta

 • vrijdag 06/01/2006 om 21h00
 • Tolhuis Gent
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Nog niet bekend

 

 

-13 JARIGEN:

Nog niet bekend

[top]

 

 

 Evenementen

Affiche nachttornooi

[top]

 

 

 Nationaler

 • Verlies door een ondermaatse leiding?
MVC Tradecom Zwalm
Kampioenen Zomergem
4
-
6

Afgelopen vrijdag slaagden we er terug niet in om punten te pakken… We zitten in de hoek waar de kloppen vallen. Niet de wedstrijd, maar de spelleiding was achteraf het discussieonderwerp. Zelden geef ik achteraf commentaar op de spelleiding, omdat ik uit ervaring weet hoe moeilijk het is. Toch kan ik dit niet laten passeren. Ik begrijp bijvoorbeeld niet waarom hij in de tweede helft bij een 0-1 achterstand geen penalty floot. Een aanvallende fout van een verdediger in de vijfmeterlijn op onze aanvaller is toch een rechtstreekse vrije trap? Waarom leg je de bal erbuiten, geef je ons de vrije trap en laat je je arm omlaag? En dan, in de laatste minuten samen met één supporter van Zomergem zag 'den arbiter’ een doelpunt, terwijl de bal echter doodleuk op de paal werd geschoten… Echt lachwekkend… Terwijl het niveau van het spel steeds meer en meer stijgt (mede door de jeugdopleiding binnen clubs), stel ik (samen met nog andere bestuursleden en spelers) vast dat de arbitrage meer dan te wensen overlaat en niet mee-evolueert. Echt wel frustrerend…

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Vlot voorbij Boekeetje
Boekeetje
MVC Linea Recta
1
-
16

MVC Linea Recta wedstrijdbeeld

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Geen wedstrijd

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Geen wedstrijd

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.