Woensdag, 23 november 2005 om 21h15

MVC Zwalm

Nieuws van de week:

VMF-Cup teams MVC Linea Recta en -15 jarigen

 • MVC Tradecom Zwalm speelde samen met de -15 jarigen en de provincialer in de VMF-Cup (of Uhlsport-Cup zoals men dit jaar zou zeggen).
 • MVC Linea Recta wint eindelijk nog eens.
 • -15 jarigen verliezen na zwakke wedstrijd.
 • -13 jarigen winnen na spannende partij.

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Kampioenen Zomergem

 • vrijdag 09/12/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

MVK De Tuinman - MVC Linea Recta

 • vrijdag 02/12/2005 om 22h00
 • Hogeschool Gent
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Training op 9 december om 12h00

 

-13 JARIGEN:

Training op 9 december om 12h00

[top]

 

 

 Evenementen

Het volgende evenement op de kalender is het nachttornooi denk ik... Hou alvast 30 en 31 december vrij :-).

[top]

 

 

 Nationaler

 • Met slechts vijf spelers werd het een moeilijke opdracht in de VMF-Cup. Er werd 2-0 verloren. Enkel in het laatste kwart kon een gelijkspel uit de brand gesleept worden.

Wedstrijdbeeld nationaler

[top]

 

 

 Provincialer

 • Eindelijk nog eens winst in de competitie, hopelijk hebben we het juiste spoor teruggevonden.
 • 0-1 winst in de VMF-Cup wedstrijden. Twee keer gelijk :-(.

MVC Linea Recta wedstrijdbeeld

Plus Uitzendkrachten
MVC Linea Recta
7
-
8

Ik heb geen zin een verslag te schrijven... niemand zal dit erg vinden denk ik.

Stijn Audooren

MVC Linea Recta wedstrijdbeeld

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • 2-0 verlies tijdens de VMF-Cup. Één wedstrijd eindigde met andere woorden op een gelijke stand. De twee andere werd er nipt verloren.
 • Zwakke prestatie in de laatste competitiematch voor de winter. Hopelijk zetten we het nieuwe jaar beter in dan we het eindigden.
 • Vergeet de volgende speeldag van de VMF-Cup niet: 23/12.

-15 jarigen MVC Tradecom Zwalm wedstrijdbeeld

MVC Tradecom Zwalm
Wellens Dikkelvenne
3
-
8

...

Guido Polfliet

-15 jarigen MVC Tradecom Zwalm wedstrijdbeeld

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Spannende wedstrijd tegen MVC Ronse, mooi om naar te kijken!
 • Jammer voor Ronse, geen van beiden verdiende een nederlaag.
MVC Tradecom Zwalm
MVC Ronse
7
-
5

Beide ploegen namen niet echt de tijd voor een studieronde maar vlogen er meteen in. MVC Ronse schoot het best uit de startblokken en wist als eerste te scoren. Maar Brecht wist nog voor de rust de stand weer in evenwicht te brengen. Eros werkte zich te pletter en dat loonde ook, hij recupereerde veel ballen.

Het tweede kwart kon winnend afgesloten worden na doelpunten van Brent en Kevin. Jens liet slechts één bal langsglippen, hoewel het uitvoetballen moeilijker werd. Jens had soms iets te veel tijd nodig om de bal te passen, maar de aansluiting met de aanval was ook onvoldoende. De score aan de rust was 3-2.

Het derde kwart werd een omgekeerd beeld van kwart 2. Onze jongeren incasseerden twee doelpunten terwijl Gianni na een mooie één-twee met de targetman de bal in de linkerkruising joeg. De doelman van Ronse kreeg een ongekende vrijheid en kuierde soms door de hele Zwalmse ploeg richting doel. Gelukkig had hij daar geen beslissende pas of schot.

Met de gelijke score van 4-4 werd het laatste kwart aangevat. Ronse wist weer op voorsprong te komen maar onze spelers toonden karakter en Brent trapte na een lange assist van Jens kort daarop de gelijkmaker binnen. Een hele tijd leek de wedstrijd op een gelijkspel te willen eindigen maar Brecht dacht daar anders over. Hij stevende twee minuten voor einde richting goal en werkte koelbloedig af. Een paar tellen later bediende hij Kevin die even cool afwerkte. Het gevaar van een schepcorner van Ronse was afgewend en Zwalm speelde de wedstrijd zonder verdere zorgen uit.

Hannes Vankeirsbilck

-13 jarigen MVC Tradecom Zwalm wedstrijdbeeld

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.