Woensdag, 26 oktober 2005 om 20h45

MVC Zwalm

Nieuws van de week

Jongleren op Bondi Beach

 • MVC Tradecom Zwalm boekt makkelijke zege.
 • -15 jarigen zwak!
 • -13 jarigen geloofden er voor het eerst echt in.
 • -11 jarigen verloren jammergenoeg.

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - S&S Devolder Ingelmunster

 • vrijdag 28/10/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Barkat 4 fun

 • vrijdag 28/10/2005 om 22h00
 • Stedelijke Sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN: Beker van België

MVC Tradecom Zwalm - De Weimeersen Rollegem

 • zondag 30/10/2005 om 15h00
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 14h30

 

-13 JARIGEN: Beker van België

VN '81 Nevele - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 30/10/2005 om 10h00
 • Sporthal Nevele
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 8h45

 

-11 JARIGEN:

Dry Swaenen Jabbeke - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 30/10/2005 om ??h00
 • Sporthal Jabbeke
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om ??h??

[top]

 

 

 Evenementen

Het volgende evenement op de kalender is het nachttornooi denk ik... Hou alvast 30 en 31 december vrij :-).

[top]

 

 

 Nationaler

De Lelie Wondelgem
MVC Tradecom Zwalm
2
-
7

Omdat we slechts één puntje puurden uit de voorbije drie wedstrijden, trokken we richting Wondelgem om nog eens de volle buit te pakken. Aanvankelijk verliep het vrij stroef bij zowel de thuisploeg als bij ons. Vrij gesloten, weinig kansen weggeven en idem dito creëren. Toch kwamen wij op voorsprong via Davy Van Parijs: hij kon een afgeweerde bal vanop eigen helft tegen de touwen jagen. Nog in het zelfde kwart maakte Wondelgem gelijk. In het daaropvolgende kwart hetzelfde spelbeeld. Vrij afwachtend en tactisch spelend, waarin ook wij nu weer op voorsprong kwamen. Maar nog voor affluiten lukte het de thuisploeg om de bordjes terug in evenwicht te brengen. Het derde en vierde kwart waren volledig voor ons. Al vrij vroeg slaagden we erin om een klein kloofje uit te bouwen. De ex-eerstenationaler kon ons op geen enkel moment meer bedreigen. Ze misten wel nog een schepcorner maar het moet gezegd dat ook wij kansen verkwanselden. In het klassement staan we voorlopig 3 e . Volgende vrijdag ontvangen we in Zwalm om 22u de vierde in de stand, De Volder Ingelmunster.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Stijn is terug in het land, meer nieuws is er niet te melden denk ik.

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Het kan en moet beter!
MVC Tradecom Zwalm
MVC Ronse
3
-
8

We begonnen de partij alweer veel te slap: geen concentratie, te ver van de man verdedigen, noem maar op. Onze tegenstanders echter pakten uit met technisch heel sterk voetbal. Individueel waren ze een pak sterker dan onze jongens. Het resultaat na het eerste kwart was overduidelijk: 0-3.

Geleidelijk aan kwamen we iets beter in de wedstrijd, maar echt gestructureerde aanvallen kwamen er niet uit. Terwijl we eerder statische druk ontwikkelden, konden de bezoekers een paar keer gevat prikken. We konden aanvankelijk milderen tot 1-3, maar na de derde periode stonden we alweer drie doelpunten in het krijt: 6-3.

Geen ultieme jacht naar de overwinning meer. Daarvoor was het laatste kwart te turbulent met twee blessures en twee maal geel aan onze kant. Slechter nog, Ronse wist wel nog twee keer te scoren en zette daarmee de eindstand van 3-8 vast.

Ben Polfliet

MVC Linea Recta wedstrijdbeeld

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Knappe prestatie, hopelijk werken we verder met een positieve ingesteldheid.
MVC Tradecom Zwalm
De Valk Oudenaarde
11
-
8

Voor het eerst dit seizoen startten we als een wervelwind. Stef kon in de eerste minuut de bal in de linkerbovenhoek keilen. Samen met bloedbroeder Gertjan maakten ze samen vijf goals in het eerste kwart. Toch werden defensieve foutjes nog afgestraft, Oudenaarde scoorde ook driemaal en bleef daardoor in de wedstrijd. Het volgende kwart moesten de Zwalmse -13 zelfs een goaltje inleveren. Gertjan scoorde maar Jens mocht zich tweemaal omdraaien. Met één doelpunt voorsprong werd dus een spannende tweede helft van de match verwacht maar het derde kwart werd een beslissende. Iedereen werkte voor elkaar, mooie solo-acties werden gecombineerd met goed samenspel en niet-egoïstische passes/assists. Brecht, Stef en Gertjan (2) voerden de score op naar 10-7 en bleven de wedstrijd controleren. Het laatste kwart gooide De Valk Oudenaarde nog eens alles in de strijd maar kwam niet door de Zwalmse ijzersterke verdediging. Jens liet zich slechts eenmaal passeren en stuurde regelmatig de voorspelers in de diepte. Voor Tradecom scoorde Brecht nog een mooi doelpunt, eindscore 11-8 en kapitein Eros zag dat het goed was ;-)

Hannes Vankeirsbilck

MVC Linea Recta wedstrijdbeeld

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Kevin geblesseerd aan de hiel
 • Tegenslag in de afwerking
 • Toch proficiat aan de aanwezigen voor de vertoonde inzet!!!
MVC Tradecom Zwalm
San Siro Deftinge
0
-
13

9 spelers werden verwacht en toen Kevin afbelde wegens een hielblessure leek het selectieprobleem opgelost... totdat bleek dat maar vier spelers zich aandienden. Over de wedstrijd valt dan niet veel te vertellen. Het was vooral eenrichtingsvoetbal richting goalie Thor die een hele tijd zijn netten ongeschonden kon houden. Maar de overmacht was uiteraard te groot. Onze jongens weerden zich kranig en ik bewonderde hen voor hun inzet zowel fysiek als mentaal. Maar Tradecom kende ook geen geluk bij de afwerking. Een schepcorner werd door Niko tegen de lat gekopt en botste terug in het veld. Het doelkader werd ook een aantal keer geviseerd. Langs deze weg wil ik dan ook nog eens een dikke proficiat wensen aan alle aanwezige spelers. Hun inzet blijft bewonderenswaardig en ik kan alleen maar hopen op beterschap. Toch blijft het frustrerend te weten dat met één spelertje extra we aanspraak kunnen maken op de overwinning.

Hannes Vankeirsbilck

MVC Linea Recta wedstrijdbeeld

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.