Woensdag, 05 oktober 2005 om 19h15

MVC Zwalm

Nieuws van de week

 

 

<geen inspiratie, dus geen prentje>

 

 

 • MVC Tradecom Zwalm verliest voor het eerst.
 • MVC Linea Recta fluitend naar winst tegen Viso.
 • -15 jarigen sluipen naar 3de plaats na winst tegen Real Deftinge
 • Moeizame maar verdiende driepunter voor de -13 jarigen.
 • -11 jarigen speelden voor het eerst, maar verloren.Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - MVC Ronse

 • vrijdag 14/10/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta: Beker van België

Café De Klok Deinze - MVC Linea Recta

 • vrijdag 07/10/2005 om 21h00
 • Sporthal Deinze
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

ZWR Evergem - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 16/10/2005 om 16h00
 • Sporthal Evergem
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 14h45

 

-13 JARIGEN:

San Siro Deftinge - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 09/10/2005 om 11h00
 • Sporthal De Rijdt te Brakel
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 10h15

 

-11 JARIGEN:

The Shotters De Pinte - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 09/10/2005 om 12h00
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 11h00

[top]

 

 

 Evenementen

Kaarten te verkrijgen bij de spelers van MVC Zwalm en de bestuursleden...

Affiche tok-tok-festijn

[top]

 

 

 Nationaler

 • Spijtig, maar de eerste nederlaag is een feit.
MVC Tradecom Zwalm
Synergie Merelbeke
3
-
8

Afgelopen vrijdag leden we onze eerste nederlaag. Bij een 3-1 voorsprong (na twee goals van Davy Van Parijs en eentje van Christophe Vergucht) lieten we de kans liggen om verder uit te lopen. Een verkeerde interpretatie van de ref leidde aan de overzijde tot de 3-2. Wanneer de bezoekers in de derde speelhelft de gelijkmaker aantekenden, waren het wij opnieuw die kansen lieten liggen om op voorsprong te komen. Dit brak ons zuur op. Samen met discussies langs de lijn omtrent vervangingen gingen we kopje onder. Uiteindelijk stonden na 52 minuten overdreven 3-8 op het bord. Meer nog dan de nederlaag, was achteraf de discussie omtrent vervangingen het gespreksonderwerp.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • 15 op 15!
MVC Linea Recta
Viso Mariakerke
13
-
3

Amper 1 minuut bezig en de verhoopte voorsprong was al een feit. Viso Mariakerke had wel de intentie om de boel gesloten te houden, maar de linies speelden te ver uit elkaar om het minivoetballend vermogen van Linea Recta te neutraliseren. Via 3-0 en 5-1 werd er fluitend afstand genomen van de tegenstander. Toen was het tijd voor ons wekelijkse dipje. Zenuwachtigheid vroeg in de opbouw zorgden voor onnodig balverlies, met als gevolg twee tegendoelpunten. De bezoekers roken hun kans, maar toen de motor van Linea Recta weer aansloeg, bleek dit maar ijdele hoop. De motivatie en concentratie was helemaal weg bij Viso, waardoor de score nog opliep tot een zware 13-3.

Wesley De Vleeschouwer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Indien er nog kaarten voor het eetfestijn gewenst zijn, laat maar weten...
 • Op 02/10 zullen we de kaarten afrekenen.
MVC Tradecom Zwalm
Real Deftinge
6
-
2

We begonnen heel gretig aan de wedstrijd. Door een vrij hoog tempo en druk op de speler in balbezit werden de tegenspelers een beetje naar de keel gegrepen. Ons betere spel leidde aanvankelijk niet tot doelpunten. Slechts één goaltje konden we meepikken uit een sterk eerste kwart.

Het tweede en het derde kwart waren zeer gelijklopend. De schaarse kansen werden onschadelijk gemaakt door de doelmannen. Ook van strafcorners was er in die twee periodes geen sprake. Op een diefje als het ware, konden we de laatste 13 minuten in met een 3-2 voorsprong op de bordjes.

Het was nu aan de bezoekers om druk te zetten. Dat deden ze ook en gingen naarstig op zoek naar de gelijkmaker. Maar onze voorlinie was bij de pinken, en strafte de kleinste foutjes af. Een aantal keer balverlies deed de jongens uit Deftinge de das om: 6-2 was de eindstand.

Ben Polfliet

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Er werden al kaarten van het eetfestijn uitgedeeld. Indien er nog gewenst zijn, laat maar weten...
 • Op 02/10 zullen we de kaarten voor het eetfestijn afrekenen.
MVC Tradecom Zwalm
ZWR Evergem
5
-
3

Het eerst kwart moet ik met alle spijt melden dat ik er weinig van gezien heb. De -11 jarigen eisten nog even de aandacht op. De feiten bewezen dat we (weer) onze start gemist hadden. Evergem scoorde 2 tegen 0. In het tweede kwart kon ik de ploeg wakkerschudden. De gebroeders Temmerman zorgden voor de gelijke score op het einde van het kwart. Toch stonden we nog niet op ons best te spelen. Onnodig balverlies met directe counters als gevolg van ZWR waren altijd tegengoalsgevaarlijk. Als daarbij onze aanvallers terugwandelden naar de eigen helft kregen Gianni, Jens en Stef hierdoor een overmacht te verwerken. Zij hielden stand maar dit kan niet de bedoeling zijn, iedereen moet voor de ploeg werken, zowel verdedigend als aanvallend!

Dit laatste had onze -13 in het derde kwart begrepen. We grepen de tegenstander bij de keel en drukten ze tegen de achterlijn plat. De Evergemse keeper wist niet waar passen en opgejaagd door onze aanvallers Brecht en Gertjan werd zijn besluiteloosheid in goals omgezet. Gianni en Stef wisten goed voor hun man te komen en zo kon Stef tweemaal scoren. Evergem kon eenmaal tegenscoren, 4-3. Met deze spannende score gingen we de laatste episode van de wedstrijd in. Weer zetten we de tegenstander vast op eigen helft met resultaat. Stef scoorde zijn vierde van de namiddag. Een schepcorner werd nog tegen de paal gekopt. Maar deze kloof bleek voldoende om de wedstrijd uit te tikken. Jens paste achteraan de tegenstander weg en we kwamen niet echt meer in gevaar, 5-3. Zoals gezegd in de kleedkamer: slecht begonnen, verdiend gewonnen.

Hannes Vankeirsbilck

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Indien er nog kaarten voor het eetfestijn gewenst zijn, laat maar weten...
 • Op 02/10 zullen we de kaarten afrekenen.
MVC Tradecom Zwalm
Real Deftinge
2
-
8

Het was een beetje zoeken naar de juiste ploegopstelling. Ook onze spelers konden elkaar moeilijk op het veld vinden. De tegenstander speelde gestructureerd en gaven onze -11 de eerste twee kwarten geen schijn van kans. Zij scoorden driemaal in het eerst kwart. Tradecom kon maar enkele kansjes daar tegenover stellen. In het tweede kwart dikte de tegenstander de score aan tot 0-5. Weer konden wij geen antwoord bieden. Het derde kwart was het beste van de wedstrijd. Zwalm tikte de bal eindelijk goed rond en creŽerde enkele mooie kansen maar konden niet afwerken. Enkel op schepcorner (Casper schepte, Kevin kopte) en strafschop (Niko) konden we onze goaltjes meepikken. Het laatste kwart verliep nog vrij opgaand maar Deftinge was zekerder in de afwerking. Zij scoorden nog tweemaal. Eindstand: 2-8.

Hannes Vankeirsbilck

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.