Dinsdag, 23 augustus 2005 om 21h15

MVC Zwalm

We staan voor een nieuw seizoen en er is intussen heel wat veranderd. Het is voor ons belangrijk dat we dit communiceren naar onze leden en sympathisanten. Daarom hebben we naar jaarlijkse traditie een bijeenkomst voorzien voor de aanvang van het seizoen. Aangezien het iets later valt dan de voorbije jaren zullen we niet direct spreken van een spelersvoorstelling, maar eerder van een info-avond. Uiteraard wordt deze afgesloten met een receptie die jullie wordt aangeboden door Snooker Prismas te Zwalm.

Iedereen welkom aanstaande zaterdag om 20h00 in Snooker Prismas!

 Volgende speeldag

NATIONALER:

De oefenwedstrijden zijn achter de rug, de échte start kan gegeven worden. We doen dit met de wedstrijden in de eerste ronde van de Beker van België.

MVC Tradecom Zwalm - Patisserie Dhondt Deinze

 • vrijdag 26/08/2005 om 21h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal

 

MVC Linea Recta:

De oefenwedstrijden zijn achter de rug. De eerste grote opdracht dit seizoen is doorgaan in de eerste ronde van de Beker van België.

Mini SOS Zelzate - MVC Linea Recta

 • vrijdag 26/08/2005 om 22h00
 • Sporthal Zelzate
 • afspraak om 21h00 aan Mc Donalds te Zingem of in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

De vriendenmatchen werden geannuleerd wegens de tornooien van de veldvoetbalclubs...

TRAINING zondag 28/8/05 van 14h00 tot 16h00

 

-13 JARIGEN:

De vriendenmatchen werden geannuleerd wegens de tornooien van de veldvoetbalclubs...

TRAINING zondag 28/8/05 van 14h00 tot 16h00

 

-11 JARIGEN:

De vriendenmatchen werden geannuleerd wegens de tornooien van de veldvoetbalclubs...

TRAINING zondag 28/8/05 van 14h00 tot 16h00

[top]

 

 

 Evenementen

We nodigen graag de spelers, supporters, pers en sympathisanten uit op de info-avond op 27 augustus 2005 om 20h00 in Snooker Prismas te Zwalm.

[top]

 

 

 Nationaler

 • De voorbereiding is niet echt vlekkeloos verlopen, we geven een overzicht:
MVC Tradecom Zwalm
-
Real Deftinge
uitslag niet doorgegeven

geen verslag ontvangen

Lieven De Pessemier

 

Veranda's Willems
-
MVC Tradecom Zwalm
uitslag niet doorgegeven

geen verslag ontvangen

Lieven De Pessemier

 

Kameleon Landegem
-
MVC Tradecom Zwalm
10
-
8

geen verslag ontvangen

Lieven De Pessemier

 

Nac Breughel
-
MVC Tradecom Zwalm
8
-
4

De eerste oefenpartij verging ons niet goed. Weinig organisatie en defensieve blunders zorgden voor een 8-4 nederlaag tegen een sluw en counterend NAC. We kwamen snel 3-0 achter en slaagden er niet in de kloof te dichten. Tijdens de 3e helft leken we enigszins in de buurt te komen door de thuisploeg kort te zetten maar dichter dan bij een 5-3 kwamen we niet. Vier afwezigen kan als enige excuus worden ingeroepen, al beseft iedereen dat het komende seizoen enorm moeilijk zal worden.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Het is nog even afwachten voor de datum van de officiële fotoshoot zodat we de website kunnen updaten met het team in de nieuwe kostuumpjes ;-).
 • De voorbereiding hebben we even voor jullie samengevat:

 

MVC Linea Recta
-
El Torro
6
-
5

nog geen verslag ontvangen

Andy Dekens

 

MVC Linea Recta
-
Deketele Wortegem
8
-
8

De match begon vrij rustig en na enkele minuutjes konden wij de score openen, waarschijnlijk geïnspireerd door onze nieuwe uitrusting en nieuwe doelman. De partij liep vrij evenwichtig en hier en daar gaven wij een cadeautje weg in ruil voor hun gastvrijheid. Na 20 minuten spelen sloeg de tegenstander een kloofje en diepte die uit tot een doelpunt of twee, drie. Op enthousiasme en inzet bleven wij minstens de evenknie van onze twee-reeksen-hoger-spelende-tegenstander. Ook onze eindspurt mocht gezien worden want in de laatste minuten van de wedstrijd kwamen wij terug langszij door onder andere een heel mooie combinatie dwars door het centrum. Eén corner verwijderd van een extra schepcorner gingen we de laatste seconden van de wedstrijd nog resoluut op zoek naar een overwinning. De 8-8 was echter een mooie weergave van de wedstrijd zodat het daar ook bij bleef.

Bennie Hebbelynck

 

Veranda's Willems
-
MVC Linea Recta
6
-
3

Het was nog even wennen aan onze nieuwe uitrustingen en je kon merken dat het opnieuw de eerste keer na lange tijd was, dat we een minivoetbal aanraakten. Het tempo en de omschakeling was te traag. De communicatie liep nog een beetje stroef. Er ontbrak wat creativiteit en speelsheid. Ook de scherpte voor doel was ook nog niet optimaal. Dit zijn allemaal zaken waar we nog kunnen aan werken de volgende weken. We kregen te vermijden doelpunten tegen en konden moeilijk onze kansen benutten. Ik vermoed dat het zeker zal beteren. We hebben immers een uitgebalanceerde ploeg en hebben het volste vertrouwen dat onze aanwinsten een positieve bijdrage zullen spelen in ons team. Ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd ;-). 

Stijn Audooren

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Nog geen nieuws te melden via de nieuwsbrief...

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Nog geen nieuws te melden via de nieuwsbrief...

 

MVC Tradecom Zwalm
-
Nac Breughel
6
-
8

Zwalm opende de score na goed stoorwerk van Eros. Maar later in de wedstrijd kwam de tegenstander zelfs op voorsprong en meer dan de stand weer in evenwicht brengen lukte onze jongeren niet. Al moet gezegd dat er in fases degelijk minivoetbal gespeeld werd en Zwalm veel kansen creëerde maar ook verzuimde die te verzilveren. Vooral Stef kende geen geluk met de afwerking. Onze verdediging liet, zeker op het einde, ook enkele inzichtelijke en fysieke steken vallen die zonder genade werden afgestraft. Met andere woorden: spelgedachte op minivoetbaltactiek en concentratie waren ver te zoeken. Maar dat zullen onze spelers ook wel gemerkt hebben.

Hannes Vankeirsbilck

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Nog geen nieuws te melden via de nieuwsbrief...

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.