Dinsdag, 17 mei 2005 om 20h40

MVC Zwalm

"De overwinnaar heeft steeds het recht aan zijn zijde"

Voltaire

 Volgende speeldag

NATIONALER:

geen wedstrijden meer dit seizoen

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Nac Breughel

 • woensdag 18/05/2005 om 20h30
 • Sportcentrum Recrean
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

 

-13 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

 

-11 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • De nationaler promoveert naar 2de nationale!!!

Nationaler

[top]

 

 

 Evenementen

 • Op vrijdag 17 juni 2005 vanaf 22h30 wordt iedereen uitgenodigd op de GRATIS kampioenen & promotie fuif in café Oud België. Be there!!!!

Fuif

 • Vóór de kampioenen & promotie fuif (vrijdag 17/06/2005) kunnen alle leden van MVC Zwalm aanschuiven om als club te genieten van friet met stoverij (€6 voor volwassenen, €4 voor kinderen). We brengen de "MVC Zwalm-familie" samen om een succesvol seizoen af te sluiten.
 • De spelers en begeleiders van de nationaler en -11 jarigen worden op 18 juni om 17h00 op het gemeentehuis van Zwalm verwacht voor een viering. Iedereen krijgt een medaille en mag "het grote boek der kampioenen" signeren. Daarna krijgen we nog een receptie aangeboden.
 • Even melden dat we graag opnieuw een stage willen organiseren. Meer nieuws volgt later. De stage is gepland tijdens het derde weekend van juli. De kans is groot dat de bestemming dit jaar Blankenberge wordt...

[top]

 

 

 Nationaler

 • HIEP HIEP HIEP!!!
MVC Tradecom Zwalm
-
Diabolix Gent
6
-
4

Wedstrijdverslag:

Hoewel het wedstrijdbegin vrij afwachtend was, was het toch Diabolix die hier en daar kleine kansjes kon creëren. Wij stelden daar niet veel tegenover. Toch kwamen we, zij het gelukkig, op voorsprong. Jurgen De Temmerman zette hard voor, en de bal belandde via de tegenstrever in doel. Lang konden we niet genieten van de voorsprong, want Diabolix scoorde al vrij vlug tegen. In de tweede periode hetzelfde spelbeeld, maar geen doelpunten of belangrijke wedstrijdfeiten te noteren. Behalve dan een bal van Kurt Dhondt die op de lat strandde.

In de derde periode kwamen de Gentenaars iets nadrukkelijker opzetten. Het resulteerde in een voorsprong. Het zag er van dan af niet echt goed uit, want we konden er maar niet uitkomen, laat staan een deftige aanval in elkaar steken. Toch kon Wesley De Vleeschouwer uit het niets scoren en ons terug langszij brengen. En dan moet er even concentratieverlies bij de bezoekers geweest zijn want Kurt Dhondt kon op aangeven van Wesley ons op voorsprong brengen. Met nog 13 minuten te spelen stonden we vrij dicht bij de promotie.

De tegenstrever gooide het dan over een andere boeg en kwam vroeg storen. De omschakeling verteerden we aanvankelijk niet echt goed, want al vlug was de stand terug in evenwicht. Ze gingen op hun elan door, maar ze slaagden niet echt in hun opzet ons vast te zetten. De grote en brede zaal speelde nu duidelijk in ons voordeel. En dan kwamen er 3 dolle minuten met evenveel doelpunten. Eerst scoorde Kurt na een solo, vervolgens kon Jurgen balverlies afstraffen en vanop eigen helft scoren. Tenslotte kon ook Christophe Vergucht zijn goaltje meepikken. De bezoekers waren uitgeteld en konden enkel nog via strafschop scoren na fout van Jurgen. Slim gezien van onze verdediger, want een strafschop omzetten neemt relatief veel tijd in beslag.

Lieven De Pessemier

Nationaler

[top]

 

 

 Provincialer

 • Middelmatige prestatie tegen een bikkelend Mastworp...
MVC Linea Recta
-
Mastworp
15
-
6

Provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • op naar volgend seizoen

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • op naar volgend seizoen

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • op naar volgend seizoen

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.