Dinsdag, 3 mei 2005 om 19h20

MVC Zwalm

"Geen enkele overwinnaar gelooft in het toeval."

Friedrich Nietzsche

 

Kom onze nationaler aanmoedigen aanstaande vrijdag 6 mei om 22h00 in de gemeentelijke sporthal van Zwalm!
Bij winst of een gelijkspel is de promotie naar tweede nationale een feit... Laten we allemaal supporteren en hopelijk kunnen we daarna samen feesten als de beesten!!!

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Rodeco Merelbeke

 • vrijdag 06/05/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke Sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Mastworp

 • vrijdag 13/05/2005 om 21h30
 • Sportcentrum Recrean
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

 

-13 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

 

-11 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Op 9 mei wensen we Christophe Vergucht een gelukkige verjaardag toe.
 • 11 mei is het de beurt aan Kevin De Pessemier om jarig te zijn. Ook proficiat hé!
 • Minelf jarigen kampioen in hun reeks!

Minelf

Hannes Vankeirsbilck

Onze -11 jarigen werden kampioen in hun reeks en worden de eerste kampioenen in de nog prille geschiedenis van de club!! Bedankt aan de jeugdspelers en tevens aan de staf!!!!

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Evenementen

 • Even melden dat we graag opnieuw een stage willen organiseren. Meer nieuws volgt later.
 • We danken alle sympathisanten die lotjes van de tombola hebben gekocht en willen hen uiteraard ook de lijst niet onthouden (zie hieronder). Op de website kan je de lijst downloaden in pdf-formaat.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Nog één punt verwijderd van promotie naar tweede nationale!
MVC Desselgem
-
MVC Tradecom Zwalm
4
-
7

Wedstrijdverslag:

De o zo belangrijke voorlaatste wedstrijd in Desselgem werd gewonnen. Ze waren immers tot vrijdag concurrent voor de promotie. We kwamen vroeg 0 – 4 voor dankzij Kurt Dhondt (3) en Stijn Audooren (1). Van dan af lieten we de thuisploeg begaan om dan via de counter verder uit te lopen. Toch liep het niet van een leien dakje. De kansen werden niet benut zodat de gastheren zowaar op 3-4 kwamen na de rust. De thuisploeg bleef zoeken naar de gelijkmaker, maar die kwam er voor ons gelukkig niet. Integendeel, van op eigen helft scoorde Lieven De Pessemier de 3-5. Het moet een mokerslag geweest zijn, want de thuisploeg kreeg geen deftige aanval meer in elkaar gestoken. Kurt Dhondt dikte zijn totaal aan tot 5 treffers, terwijl de thuisploeg na een afgeweken bal de eindstand vastlegde.

Lieven De Pessemier

Nationaler

[top]

 

 

 Provincialer

 • Geen wedstrijden gespeeld intussen...

 

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Seizoen afgelopen. Ziehier de eindstand:

Minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Seizoen afgelopen. Ziehier de eindstand:

Mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Seizoen afgelopen. Ziehier de eindstand:

Minelf

VN '81 Nevele 2
-
MVC Tradecom Zwalm
0
-
20

Wedstrijdverslag:

De sfeer was goed, het vertrouwen groot en zo speelden onze -11 ook de wedstrijd. Na een wat trage start konden Brecht (1) en Kevin (2) Zwalm op een confortabele 0-3 voorsprong brengen.

En het werd alleen maar beter. In het tweede kwart werd viermaal geprikt: 3x door Stef en 1x door Eros, 0-7.

Nevele kende geen geluk bij de afwerking en kon dan ook keeper-kapitein Gianni niet passeren. Zwalm daarentegen scoorde weer meer dan het kwart voorheen via Brecht (2), Stef, Victor, Lee en Eros.

Het laatste kwart werd de opstelling zo'n beetje door elkaar geschud en werd er wonderwel nog beter de weg naar doel gevonden. Kevin (2), Gianni (2), Lee (2) en Victor waren de afwerkers van dienst. Niko kon ondanks hard werk en noeste arbeid niet scoren, eerlijkheidshalve moeten we vermelden dat we vergeten zijn zijn assists op te tellen... Eindscore: 0-20.

Hannes Vankeirsbilck

Minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.