Woensdag, 27 april 2005 om 20h00

MVC Zwalm

"Voetbal is als het leven zelve: pure kunst met maar bitter weinig kunstenaars."

Herman BrusselmansVolgende speeldag

NATIONALER:

MVC Desselgem - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 29/04/2005 om 22h00
 • Sporthal te Desselgem
 • afspraak in de sporthal

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Visca Real

 • dinsdag 03/05/2005 om 21h00
 • Sportcentrum Recrean
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

 

-13 JARIGEN:

geen wedstrijden meer dit seizoen

 

-11 JARIGEN: KOM ONZE JONGSTEN AANMOEDIGEN!!! ZE SPELEN VOOR DE TITEL!

VN'81 Nevele 2 - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 01/05/2005 om 10h30
 • Sporthal Nevele
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 9h15

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • nobody?

[top]

 

 

 Evenementen

 • Even melden dat we graag opnieuw een stage willen organiseren. Meer nieuws volgt later.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Of we kunnen promoveren of niet, we hebben nog steeds alles in eigen handen... met nog twee wedstrijden voor de boeg.
MVC Zedelgem
-
MVC Tradecom Zwalm
3
-
10

Wedstrijdverslag:

Eindelijk een overwinning in West-Vlaanderen!!! Het was een vrij overtuigende zege, hoewel het best spannend was… Driemaal moesten we onze voorsprong prijsgeven. Drie flaters van de drie verdedigers, incluis mezelf. Maar goed, de verdedigers scoorden dan ook 6 maal, waarvan weliswaar 3 penalty’s. Twee cruciale fases: bij een 3-5 stand claimden (onterecht) de thuisspelers een penalty. Terwijl ze aan het discussiëren waren, maakte Stijn er lustig 3-6 van!! De zege was bijlange nog niet veilig gesteld, want seconden later kregen ze hun schepcorner… die ze jammer genoeg misten!! Over en uit dus!!

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Het seizoen zit erop. We sloten de competitie winnend af!
 • Doel was linkerkolom. Later hebben we gezien dat de top vijf zou moeten vooropgesteld worden. Het werd uiteindelijk een vierde plaats. niet slecht, maar dat wil ook zeggen dat we nog naar boven kunnen kijken...
 • In de lentebeker zitten we nog steeds op schema ;-)
MVC Scouty
-
MVC Linea Recta
1
-
29

Provincialer

 

J&G
-
MVC Linea Recta
5
-
30

Provincialer

 

MVC Linea Recta
-
Viso Mariakerke
12
-
7

Provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Een tweede plaats na de herindeling van de reeksen is niet zo slecht. hopelijk doen we volgend seizoen nog net iets beter ;-).
 • Bedankt voor het aangename seizoen! Hopelijk kunnen we volgend seizoen terug op iedereen rekenen...
ZWR Evergem 2
-
MVC Tradecom Zwalm
5
-
8

Wedstrijdverslag:

In het eerste kwart kon je al zien dat we in principe een stuk sterker zouden moeten zijn dan ZWR. Toch werden enkele cadeaus uitgedeeld waardoor we niet echt konden weglopen van onze tegenstrever. Met twee doelpunten van Filip en eentje van Jonathan stond na het eerste kwart een 2-3 tussenstand op het scorebord.

In het tweede kwart bleven we Sinterklaas spelen. We trapten zelfs een onnauwkeurige terugspeelbal in ons eigen doel. En door een onterechte strafschop kon Evergem moeiteloos weer op gelijke hoogte komen. Enkel Thanas scoorde nog aan de - voor ons - goede kant waardoor we konden draaien bij 4-4.

Voor het derde kwart vroegen we het verschil te maken. Zonder echt te overtuigen, liepen we wel opnieuw uit. Door doelpunten van Jonathan en Filip werd het met nog een kwart voor de boeg 5-6.

Nog een laatste keer dit seizoen alles geven zodat we de tweede plaats konden veilig stellen. ZWR slaagde er niet meer in te scoren en met doelpunten van Kenneth en Filip bouwden we een veilige marge op. De wedstrijd eindigde op een 5-8.

Stijn Audooren

-15 jarigen

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • We eindigen op een zesde plaats. We zeggen dit met een beetje ontgoocheling in onze stem. Hadden we wat minder pech gehad en konden we iedere wedstrijd met een type-ploeg spelen, dan zat er veel meer in. Uit onze foutjes moeten we leren en we kijken alvast naar boven voor volgend seizoen!
ZWR Evergem
-
MVC Tradecom Zwalm
10
-
6

Wedstrijdverslag:

We begonnen de wedstrijd redelijk goed, met goed stoorwerk en een aantal kansen maar toch stonden we in het 1ste kwart 3-1 achter. Jammer want we waren zeker de betere ploeg. Het 2de kwart werden een paar foutjes in onze verdediging feilloos afgestraft door de tegenstander en gingen we het 3de kwart in met een 5-2 achterstand. In dat 3de kwart speelden we ons beste 10 minuten, we kwamen namelijk terug tot 5-5. Ik hoopte dan ook dat we erover gingen gaan maar dat was blijkbaar niet zo, aangezien in het laatste kwart de meerderheid van onze jongens door hun beste krachten heen waren. We kregen dan ook snel een paar doelpunten tegen en het licht ging uit bij ons. Toch vind ik dat we niet slecht gespeeld hebben.

Andy Dekens

-13 jarigen

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Geen wedstrijd vorige week

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.