Dinsdag, 19 april 2005 om 20h20

MVC Zwalm

"Je moet zo laat mogelijk aanvallen, maar eerder dan je tegenstander."

RohmanVolgende speeldag

NATIONALER:

MVC Zedelgem - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 22/04/2005 om 22h00
 • Sporthal te Zedelgem
 • afspraak in de sporthal

 

MVC Linea Recta:

J&G - MVC Linea Recta

 • woensdag 20/04/2005 om 20h00
 • Sportcentrum Recrean
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

ZWR Evergem 2 - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 24/04/2005 om 14h00
 • Sporthal Evergem (ERT)
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 12h30

 

-13 JARIGEN:

ZWR Evergem - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 24/04/2005 om 15h00
 • Sporthal van Evergem (ERT)
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 13h30

 

-11 JARIGEN:

VN'81 Nevele 2 - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 01/05/2005 om 10h30
 • Sporthal Nevele
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 9h15

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Niko Tharouniatis en Jasper Rouckhout verjaren allebei op 21 april. Ze worden respectievelijk 10 en 12 jaar. Gelukkige verjaardag jongens!
 • Arne Boonaert is jarig op 24 april en mag 13 kaarsjes uitblazen. Eveneens een dikke proficiat!

[top]

 

 

 Evenementen

 • Even melden dat we graag opnieuw een stage willen organiseren. Meer nieuws volgt later.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Geen wedstrijd deze week voor ons. We richten onze blik op onze naaste concurrenten.

Volg de titelstrijd:

Afgelopen vrijdag twee wedstrijden meegepikt. Ronse was thuis een maatje te sterk voor NAC, dat toch enig weerwerk bood. De kleine zaal speelde duidelijk in het voordeel van de Ronsenaren. Technisch heel sterk. Ik denk niet dat zij nog punten zullen laten liggen.

De tegenstander van volgende week is Zedelgem. Zij verloren vrij zwaar van Diabolix, die nu voorbij ons klimmen in het klassement, weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld. Zedelgem liep meermaals in de Gentse val die het keurig afwerkte. Door deze nederlaag lijkt Zedelgem uitgeteld. Ook Merelbeke lijkt uitgeschakeld, alhoewel... Iedereen kent wel het verhaal van een gewond dier…

Desselgem werkte zich terug in de strijd. Ze wonnen bij de buren uit Rollegem. Onderin won San siro overtuigend tegen Safety Jogger.

Volgende week moeten de drie punten meegenomen worden uit Zedelgem. Ze zijn individueel technisch vrij begaafd, maar functioneren minder als groep. Ze deinzen er niet voor terug om risico’s te pakken. Aan ons dan om op vinkenslag te liggen…

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Tegen rechtsreekse concurrent De Draverkes waren slechts 5 spelers present waaronder Lieven; vier provincialers dus :-(. Sorry, maar ik denk dat we best eens alles herbekijken vooraleer we inschrijven voor het volgende seizoen...
De Draverkes
-
MVC Linea Recta
5
-
6

Provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Geen wedstrijd vorig weekend
 • Gelieve de tombolakaarten zo vlug als mogelijk af te rekenen.

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Gelieve de tombolakaarten zo vlug als mogelijk af te rekenen.
MVC Tradecom Zwalm
-
Nor. Sal. Komen
6
-
9

Wedstrijdverslag:

Na 4 weken zonder wedstrijd was iedereen blij eindelijk nog eens te kunnen spelen.Met op papier de beste spelers van de -13 op het terrein moest er normaal gezien toch een overwinning inzitten. Maar in het begin van de wedstrijd zag je al dat het ons aan matchritme ontbrak. We kwamen al direct 0-3 achter in het eerste kwart, wat uiteraard niet goed is voor het vertrouwen. Het 2de en 3de kwart kwamen we dan beter voor de dag en begonnen de acties dan toch iets of wat te lukken. Soms was het raak en soms stond de paal er weer tussen. We kwamen hoe dan ook terug tot 5-5, wat ons toch weer hoop gaf. We speelden zeker niet slecht dus moesten we er eigenlijk over gaan. Maar niks was minder waar, in de afwerking hadden we al geen geluk en het verdedigen gebeurde ook niet op de juiste manier. Met gevolg dat we weer 2 goals achter kwamen. De kopjes gingen dan naar beneden en het was game over, dichter kwamen we niet meer.

Andy Dekens

-13 jarigen

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Eén overwinning verwijderd van de titel!
 • Gelieve de tombolakaarten zo vlug als mogelijk af te rekenen.
The Shotters De Pinte
-
MVC Tradecom Zwalm
7
-
9

Wedstrijdverslag:

Onze jongens grepen de tegenstander meteen bij de keel. Kort na het op gang fluiten van de wedstrijd scoorde Stef het eerste doelpunt van de wedstrijd. Door een uitstekend positiespel van Tradecom Zwalm met Niko in de hoofdrol kwam de tegenstander niet in de wedstrijd en Stef en Eros verdrievoudigden de score. The Shotters De Pinte reageerden en konden via individuele flatertjes naderen tot op één doelpunt, 2-3.

Maar onze doelpuntenmachine als ploeg was zeker in het tweede kwart het meeste effectief. En dankzij een goede druk op de verdediging van De Pinte en het perfect opvangen van hun counters konden Viktor (2) en Brecht (1) voor een verdere kloof in de stand zorgen, terwijl De Pinte eenmaal kon tegenprikken. 3-6.

De Pintse jongeren kwamen in het derde kwart vervaarlijk opzetten en drukten Zwalm op eigen helft. Van de vele kansen die The Shotters creëerden konden zij er slechts twee afronden, mede dankzij een uitstekend keepende Gianni die bijna alle schoten uit zijn doel weerde. De Pinte scoorde tweemaal en Eros redde onze eer voor dat kwart, 5-7.

Met slechts twee doelpunten verschil en de logica evenals vorige wedstrijd in het achterhoofd wisten we dat De Pinte zware druk zou zetten. Aan Gianni werd order gegeven om een lange bal richting spitsen te sturen en zo te proberen de linies van de gastheren op te schuiven naar hun eigen helft om hen daar dan vast te zetten.

In deze hoogstaande en sportieve wedstrijd worstelde Eros zich, net als zijn vorige goal, met doorzettingsvermogen tussen twee man door en trapte de bal bijna al vallend binnen. Maar De Pinte scoorde onmiddellijk tegen. Eenzelfde scenario gebeurde even later wanneer Brecht een schepcorner op aangeven van Viktor tegen de netten kopte en team De Pinte kort daarop terug scoorde. Lee was in dit kwart het slot op de Zwalmse verdediging. De Pinte ging tot het uiterste om de bordjes op z'n minst op gelijk hoogte te brengen. En onze jongens bogen maar braken niet.

Hannes Vankeirsbilck

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.