Dinsdag, 22 maart 2005 om 21h30

MVC Zwalm

"Fans zijn als een vrouw die je dag voor dag moet zien te veroveren."

RonaldoVolgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - San Siro Deftinge

 • vrijdag 25/03/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Opel Haeck Drongen

 • dinsdag 29/03/2005 om 21h00
 • Gemeentelijke Sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

TRAINING

 • zondag 27/03/2005 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 9h45

 

-13 JARIGEN:

TRAINING

 • zondag 27/03/2005 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 9h45

 

-11 JARIGEN:

TRAINING

 • zondag 27/03/2005 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 9h45

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Hiep hiep, Brecht is jarig op 25 maart a.s. en wordt 11 jaar!

[top]

 

 

 Evenementen

 • Even melden dat we graag opnieuw een stage willen organiseren. Meer nieuws volgt later.

 

Schalke - Dortmund

We zouden graag naar een wedstrijd in de Bundesliga gaan kijken. Maar waarom zouden we het alleen voor onszelf organiseren? We willen iedereen uitnodigen om mee te gaan!!!

Hoeveel het zou kosten weten we nog niet. Dit hangt af van hoeveel mensen er meegaan. We beslissen dan of we met de bus of met eigen vervoer gaan. Indien u meer wil weten over de prijzen van tickets kan ik u gerust doorverwijzen naar de officiële website van FC Schalke 04: www.schalke04.de.

Geïnteresseerd? Laat ons dan iets weten! En liefst zo vlug mogelijk... We garanderen momenteel nog niet dat deze uitstap zal doorgaan, maar we kunnen ons ook niet onmiddellijk informeren als we geen beeld hebben van de geïnteresseerden. Aarzel dus niet!!!

[top]

 

 

 Nationaler

 • Negen op negen in de eindronde!
MVC Tradecom Zwalm
-
Diabolix Gent
6
-
5

Wedstrijdverslag:

De wedstrijd begon goed voor ons, want Kurt kon onmiddellijk van op eigen helft de 1-0 optekenen. We wisten dat we Diabolix het best konden bekampen met een voorsprong. Echter, deze was van zeer korte duur, want balverlies achterin werd genadeloos afgestraft. Gelijkaardig als de eerste goal kon ook Wesley van op eigen helft scoren, een voorsprong die we niet meer uit handen zullen geven. Want, het moet gezegd, op geen enkel moment hebben we serieuze druk ervaren. Ze trachtten ons wel onder druk te zetten door vroeg te storen, maar we kwamen er telkens goed uit en konden zelfs kansen creëren. Dat we nooit druk ervoeren, had ook wel te maken met het feit dat we gedurende bijna gans de match telkens met 2 doelpunten voor stonden. Dan is het uiteraard gemakkelijk voetballen, want het is de tegenstrever die het spel moet maken en daar is men op geen enkel moment in geslaagd.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • De ene match ben je met teveel spelers, de andere dan weer met tekort... Niet makkelijk en redelijk frustrerend!
 • MVC Voetbalkennis.com won vorig seizoen de lentebeker. Het werd een mooi afscheid! Vanaf dit seizoen proberen we met opvolger MVC Linea Recta even goed te doen... U kan uiteraard alles volgen via website en nieuwsbrief, maar aarzel ook niet ons te komen aanmoedigen want dat maakt alles net iets attractiever!
The Oliver Boys
-
MVC Linea Recta
5
-
4

Wedstrijdverslag:

Niemand is blijkbaar bereid een verslag te schrijven dus is er geen verslag hé ;-)

Provincialer

 

MVC Linea Recta
-
Sao Pinto
8
-
7

Wedstrijdverslag:

Sao Pinto startte autoritair. We ondergingen een beetje het spel. Toen we uiteindelijk toch een beetje in de wedstrijd kwamen, gingen we soms iets te voortvarend te werk en de foutjes werden afgestraft. Sao Pinto kon tot 0-2 uitlopen, maar met een doelpunt van Andy beperkten we de schade na het eerste kwart tot 1-2. In het tweede kwart slaagden we er niet in het kloofje te dichten, integendeel. De kampwissel gebeurde bij een 1-3 stand.

Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe meer spanning er in de lucht hing. Na een vierde corner mocht Wes de 2-3 binnenkoppen. Kort daarop scoorde de tegenstrever opnieuw, maar we lieten de moed niet zakken. Na een fout op een doorgebroken Stijn kregen we een rechtstreekse strafcorner die werd benut door Joeri. Daardoor werd de stand 3-4. In het laatste kwart zetten we alles op alles en er werd vlot gescoord. Gelijkmakers van Jurgen en Stijn konden ongedaan gemaakt worden door tegentreffers. Daarna konden we voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong komen. We liepen uit tot 8-6 nadat Stijn en twee maal Jürgen raak troffen. In de laatste minuut kreeg ook Sao Pinto nog een vierde corner en werd de stand uiteindelijk nog 8-7.

Stijn Audooren

Provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Vrij weekend

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Vrij weekend

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Winst tegen de derde in de stand...
MVV Waregem '74
-
MVC Tradecom Zwalm
1
-
7

Wedstrijdverslag:

Het eerste kwart werd een studieronde voor beide ploegen. Geen enkele ploeg leek dat kwart de bovenhand te halen op de ander. Beiden maakten mooie combinaties, beiden waren ondermaats in de afwerking. Het kwart eindigde op een logische 0-0.

De studieronde zette zich voort in het tweede kwart. Het ijs werd uiteindelijk gebroken wanneer een licht toegekende strafschop feilloos door kapitein Gianni werd omgezet. Daarna speelden de Zwalmse spelers iets losser. Brecht verdubbelde nog de score (en trok daarna zijn schoen terug aan) voor de helft.

Viktor eiste in het derde kwart de hoofdrol op met twee doelpunten maar vooral met zijn inzet. In deze fase van de wedstrijd kwam de tegenstander amper in de buurt van ons doel maar bleven toch gevaarlijk op de counter.

Het laatste kwart was (met soms toch wat paniekvoetbal in de verdediging) geheel voor Tradecom Zwalm. Door de aanhoudende gedrevenheid van enkele Waregemse spelertjes werden zij nog eenmaal gevaarlijk en scoorden zo de eerredder. Voor Tradecom schoten Stef, Niko en Viktor de bal tegen de netten. 1-7.

Hannes Vankeirsbilck

Minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.