Dinsdag, 15 maart 2005 om 20h00

MVC Zwalm

"Ik vind dat een elftal op verschillende manieren moet kunnen voetballen. Ik wil me best aanpassen aan de tegenstander, maar dan enkel om mijn voordeel te doen en niet uit angst."

Ronald KoemanVolgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Diabolix Gent

 • vrijdag 18/03/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Sao Pinto

 • dinsdag 15/03/2005 om 21h00
 • Gemeentelijke Sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

TRAINING

 • zondag 27/03/2005 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 9h45

 

-13 JARIGEN:

TRAINING

 • zondag 27/03/2005 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 9h45

 

-11 JARIGEN:

MVV Waregem - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 20/03/2005 om 16h00
 • Den Averul te Beveren-Leie
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 15h00

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Donaat verjaart op 19 maart en wordt 14 jaar oud! Hiep hiep...
 • Jürgen mag een dag na Donaat vijfentwintig kaarsjes uitblazan. Ook voor hem dus proficiat.

[top]

 

 

 Evenementen

 • Even melden dat we graag opnieuw een stage willen organiseren. Meer nieuws volgt later.

 

Schalke - Dortmund

We zouden graag naar een wedstrijd in de Bundesliga gaan kijken. Maar waarom zouden we het alleen voor onszelf organiseren? We willen iedereen uitnodigen om mee te gaan!!!

Hoeveel het zou kosten weten we nog niet. Dit hangt af van hoeveel mensen er meegaan. We beslissen dan of we met de bus of met eigen vervoer gaan. Indien u meer wil weten over de prijzen van tickets kan ik u gerust doorverwijzen naar de officiële website van FC Schalke 04: www.schalke04.de.

Geïnteresseerd? Laat ons dan iets weten! En liefst zo vlug mogelijk... We garanderen momenteel nog niet dat deze uitstap zal doorgaan, maar we kunnen ons ook niet onmiddellijk informeren als we geen beeld hebben van de geïnteresseerden. Aarzel dus niet!!!

[top]

 

 

 Nationaler

 • Sterk bezig in de eindronde.
Safety Jogger De Pinte
-
MVC Tradecom Zwalm
7
-
10

Wedstrijdverslag:

De eerste twee kwarten waren we allen fris en konden we gemakkelijk uitlopen tot 1-7. We wisten dat de derde periode er één zou worden om de schade te beperken. Niet zonder kleerscheuren begonnen we aan de laatste periode. Met een 4-8 tussenstand was immers nog alles mogelijk… Toch werden de twijfels vroeg in de vierde periode definitief weggenomen door twee vroege treffers. De thuisploeg was niet bij machte om te reageren waardoor we drie belangrijke punten pakken in de playoffs.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Slechts zes spelers konden aanwezig zijn, maar wat ze lieten zien was mooi!
Tirolerboys
-
MVC Linea Recta
0
-
16

Wedstrijdverslag:

Slechts zes spelers waren present, maar we gaven er meteen een lap op! In het kleine zaaltje van Asper straften we vlug enkele foutjes af van de Tirolerboys. Na het eerste kwart stonden we al 0-4 voor.

In het tweede kwart gingen we gewoon door. Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe meer de tegenstrevers afgeleid geraakten. In plaats van te (mini)voetballen liepen ze te zagen en ook een schepcorner kopten ze naast. Wij hadden daar niet echt last van en liepen verder uit tot 0-8.

Vanaf het derde kwart hadden we nog één doel; nl. de nul houden. Iedereen amuseerde zich te pletter. Er werd vaak mooi rondgetikt en een paar keren was het een lust voor het oog. Ik herinner me een typisch Braziliaanse actie die na enkele tussenstations snoeihard werd afgewerkt. 0-11.

Het laatste kwart was er echt wel teveel aan. De tegenstrever liep achter de feiten aan en men liet zich zelfs verleiden tot het bekladden van het scheidsrechtersblad: "Onverantwoord een scheidsrechter toe te laten die praktisch niet meer ziet". Nuja, wij dikten de score aan tot 0-16 en hadden nog een leuke tijd in de cafetaria achteraf!

Stijn Audooren

Provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • De zwakste wedstrijd na nieuwjaar, maar toch winst.
 • De terugkeer van Arne. Hopelijk is het blessureleed achter de rug.
MVC Tradecom Zwalm
-
MT Dimar Menen
5
-
4

Wedstrijdverslag:

We kwamen vlug 1-0 voor met een doelpunt van Thanas en toen dachten we dat het wel vlot zou lopen. Maar al te vaak constateerden we slordigheden en onnodig balverlies. Wanneer dit gepaard gaat met slechte rugdekking weet iedereen dat er telkens gevaar dreigde. Menen kwam op die manier ook langszij, maar dankzij een doelpunt van Arne konden we eventjes uitblazen met een 2-1 voorsprong.

Wij bleven de blunders en de dekkingsfouten opstapelen en de tegenstrever bleef de bal wegtrappen. In het tweede kwart resulteerde dat in twee doelpunten van Menen en eentje van ons (Thanas) waardoor we opnieuw konden beginnen.

Hoe langer de wedstrijd vorderde, hoe bitsiger het werd. Onze jongens vertoonden wel inzet, maar tegen een krachtiger anti-minivoetbalblok van Menen waren we niet meteen opgewassen. Een doelpunt bleef uit en de wedstrijd werd spannender. Beide teams scoorden tijdens dit kwart één keer en de stand bleef dus in evenwicht. Donaat was het die raak trof.

Wie zou scoren had veel kans om de wedstrijd te winnen. Ondanks onze slechte wedstrijd bleven we knokken en wou iedereen voor iedereen door het vuur gaan. Afspraken werden maar half opgevolgd en de communicatie liep ook niet altijd even vlot, maar het geluk was eens aan onze zijde. Thanas kon een paar minuten voor tijd de 5-4 tegen de touwen knallen en wij mochten terecht vieren! Op basis van het geleverde spel kon het een draw geweest zijn, voor het minivoetbal op zich ben ik heel tevreden dat het anti-voetbal niet werd beloond!

Stijn Audooren

Minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Slechts vijf spelers aanwezig :-(.
 • Niet slecht, wetende dat er twee nieuwe spelers waren die nog niet hebben geminivoetbald en dat er drie spelers eigenlijk nog -11 zijn... dat belooft!
K&T Tr. Wondelgem
-
MVC Tradecom Zwalm
13
-
9

Wedstrijdverslag:

We begonnen de match vrij slordig. De nieuwelingen waren hun positie nog niet gewoon en zo hadden we het moeilijk een goede aanval ineen te steken. Wij moesten het dus doen op talent en niet op karakter, maar je ziet dat talent niet altijd het belangrijkste is want de tegenstander maakte makkelijk goals en sneden door onze verdediging alsof het boter was. We waren een beetje te bang om een foutje te maken... Na het eerste kwart ging het dan ietsje makkelijker om een aanval op te bouwen en we scoorden dan ook een paar knappe goals. In het derde kwart kregen we dan 4 goals op 2 minuten te slikken en de kous was af bij ons. We pruttelden nog wat tegen maar konden het verlies niet meer voorkomen.

Andy Dekens

Mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Opnieuw een makkelijke overwinning.
MVC Tradecom Zwalm
-
Torrebos Anzegem
14
-
1

Wedstrijdverslag:

Met veel vertrouwen startten de onzen de wedstrijd en met veel vertrouwen werkten ze die af. Brecht (3) en Kevin (1) zorgden meteen voor de 4-0 kloof in het eerste kwart.

Het tweede kwart werd er de helft bijgeteld door nogmaals Brecht en Eros. De tegenstander creëerde enkele halve kansjes maar de weinige schoten op doel werden door Gianni gemakkelijk geweerd.

Torrebos Anzegem wist te scoren in het voorlaatste kwart terwijl Viktor (3) samen met Eros (1) de score weer aandikte tot 10-1.

Het laatste kwart werd het spel door onze jeugd mooi uitgespeeld. We maakten geen fouten en brachten de eindscore via Gianni (3) en Lee (1) nog op 14-1.

Hannes Vankeirsbilck

Minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.