Dinsdag, 22 februari 2005 om 22h45

MVC Zwalm

"Als je ziet hoe sommige ouders langs het terrein op jeugdwedstrijden reageren ... het is niet eens haat, het is medeleven dat ik voel."

Vincent KompanyVolgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - MVC Ronse

 • vrijdag 04/03/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - MVK De Tuinman

 • dinsdag 01/03/2005 om 21h00
 • Stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Gouden Schoen Lokeren - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 27/02/2005 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 9h30

 

-13 JARIGEN:

K&T Tr. Wondelgem 1 - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 13/03/2005 om 10h00
 • Sporthal Neptunus Wondelgem
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 8h45

 

-11 JARIGEN:

Lant. Shotters Eernegem - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 27/02/2005 om 17h00
 • Sporthal Eernegem
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 15h30

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • 25 februari is het de verjaardag van Paul Coppens.
  Hij telt dan 56 lentes ;-).Gelukkige verjaardag Paul!

[top]

 

 

 Evenementen

Geen evenementen om speciaal naar uit te kijken...

[top]

 

 

 Nationaler

 • Laatste wedstrijd. Nu volgt de eindronde...
Zwart Schaap De Pinte
-
MVC Tradecom Zwalm
5
-
11

Wedstrijdverslag:

Ook de laatste wedstrijd van de terugronde werd gewonnen. Het was een vrij gemakkelijke overwinning. Al snel kwamen we 0-3 voor via Frederick en Wesley DV. Via een schepcorner konden de gastheren nog aanklampen, maar opnieuw Frederick bezorgde ons een vrij geruststellende 1-4. Even leek er spanning in de wedstrijd te komen toen wij onze schepcorner misten en de thuisploeg kon milderen tot 3-5. Toch slaagden ze er niet meer in ons te bedreigen. We speelden rustig rond en werkten hier en daar onze kansjes af. Eindstand: 5-11.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Jeugdclub Pallieter gaf forfait zoals we vorige nieuwsbrief al meedeelden.
MVC Linea Recta
-
Jeugdclub Pallieter
10
-
0

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Ondanks de barre weersomstandigheden geraakten we perfect op tijd in Nevele zonder in te boeten aan "voorzichtigheid" op de weg. Met dank aan iedereen voor de zorg!
VN '81 Nevele
-
MVC Tradecom Zwalm
2
-
9

Wedstrijdverslag:

Benjamin en Donaat waren laatst uit de kleedkamers en startten op de bank. We namen onmiddellijk de wedstrijd in handen. Er werden een aantal kansen de nek omgewrongen en achterin liep het nog een beetje stroef. We kwamen 0-1 voor met een doelpunt van Jonathan. Nevele kon milderen tot 1-1 vooraleer het eerste kwart ten einde was.

Na de korte periode rust bloeide ons team open. Iedereen speelde met een hoop vertrouwen en alles liep een stuk vlotter. Nevele kwam niet echt meer opzetten en bij ons zag je meer en meer mooie combinaties. Donaat maakte er met een hattrick 1-4 van. Benjamin wees ons ook terecht op de assists ;-).

Na de rust gingen we op ons elan verder. Enkele spelers werden op verschillende posities uitgespeeld, terwijl er niet aan het enthousiasme werd ingeboet. Dit kwart was het opnieuw aan Jonathan om te scoren. Met twee treffers bracht hij de stand op 1-6.

Nog dertien minuten om te experimenteren en bij te leren. Thanas wou ook wel zijn doelpuntje meepikken. Tot twee keer toe lukte hem dat. Ook Jonathan had een voorgevoel dat hij nog eens zou raak treffen en ook hij hield zijn woord. Tim vond het jammer dat hij nog geen doelpuntje achter zijn naam had staan en besloot dan maar eens in eigen doel te trappen. Het is hem vergeven ;-). Na affluiten stond uiteindelijk 2-9 op het scorebord.

Stijn Audooren

Minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Geen wedstrijd gespeeld

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • De eerste wedstrijd van Stef Temmerman. Welkom bij MVC Zwalm!
Puskas Ardooie
-
MVC Tradecom Zwalm
1
-
5

 

Minelf

Wedstrijdverslag:

Het eerste kwart was een studieronde voor beide ploegen. Zoals ik al tegen iedereen vertelde vond ik de start van onze -11 niet goed. Enige concentratie om elkaar te zoeken en te vinden op het veld ontbrak. Toch creëerden we enkele mooie kansen die we niet omzetten. Dus inderdaad Gino, het eerste kwart werd er niet gescoord.

Onze nieuwste aanwinst Stef Temmerman opende de score in het tweede kwart. Maar niet lang daarna kon Puskas na balverlies op de flank langszij komen. 1-1 in het tweede kwart.

Het voorlaatste kwart kwamen onze Zwalmse jongelingen dan eindelijk volledig in de wedstrijd. Met vele combinaties en een iets wat mindere afwerking konden we twee doelpunten via Stef en Eros uitlopen.

Gianni zorgde voor wat show in de wedstrijd. Na een knap shotlob richting linkerkruising zag de Ardooise doelman zich genoodzaakt om in stijl en met de handen de bal uit die hoek in penalty te duwen. Gianni zette de strafschop zelf feilloos om en met nog een doelpunt van Viktor werd de wedstrijd met verdiende 1-5-cijfers gewonnen.

Hannes Vankeirsbilck

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.