Dinsdag, 18 januari 2005 om 20h45

MVC Zwalm

"Ik heb een vreselijke hekel aan iemand die beweegt, maar niet weet waar naartoe."

Johan Cruijff



Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - MVC Zedelgem

 • vrijdag 21/01/2005 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - The Originals

 • dinsdag 18/01/2005 om 21h00
 • Stedelijke Sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Real Deftinge

 • zondag 06/02/2005 om 11h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 10h30

 

-13 JARIGEN:

Garage Schietecatte Dikkelvenne - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 30/01/2005 om 17h00
 • Sporthal Asper
 • afspraak aan de sporthal van Zwalm om 16h00

 

-11 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Diabolix Gent

 • zondag 06/02/2005 om 9h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 8h30

[top]

 

 

 



Proficiat aan de feestbeesten!

 • Geen jarigen te melden en niets gehoord over opmerkelijke feestbeesten ... alhoewel, Jens is terug na een langdurige blessure. Welkom terug!

[top]

 

 

 



Evenementen

Vorig seizoen gingen we met een hele groep naar het zaalvoetbal. Opnieuw zullen we over de minivoetbalgrenzen heen kijken en kiezen we een sport waarbij we tactisch nog iets kunnen opsteken en waarbij alweer een fantastische sfeer heerst... basketbal.
(Diegenen die vorig jaar meegeweest zijn zullen de Spiroudome wel gezien hebben; het is die grote sporthal rechtover het zaaltje van Action 21 Charleroi.) Iedereen die mee wil gaan is van harte welkom!!!

MVC Zwalm goes basketball

 

 

 

Pannekoeken

[top]

 

 

 



Nationaler

 • Enkel onze nationaler start na de winterstop zonder overwinning, jammer :-(.
Diabolix Gent
-
MVC Tradecom Zwalm
7
-
6

Wedstrijdverslag:

We begonnen de wedstrijd vrij degelijk. De bal circuleerde goed, er werden kansen gecreëerd, doch leidde dit aanvankelijk niet tot het verhoopte succes. Integendeel zelfs, het enige balverlies dat we leden in de eerste twee perioden werd genadeloos afgestraft, waardoor we voor de zoveelste keer dit jaar terug op achtervolgen aangewezen werden. We bleven echter rustig rondtikken en wachtten geduldig onze kans af. Het werd 1-1 en zelfs 1-2. In de derde periode ging het vrij snel. Aan beide kanten werden de kansen nu goed afgewerkt zodat we de laatste periode ingingen met een 3-5 voorsprong, evenals 3 corners op het bord. Een niet meer uit handen te geven situatie zullen de supporters wel gedacht hebben… Echter… Met een twee tegen één situatie konden wij de tegenstander zelfs de genadestoot toedienen. Helaas werd niet gescoord. De thuisploeg deed dit wel en kwam zelfs op voorsprong na een betwiste penalty. Toen ze ook nog hun strafcorner benutten, kondigde de nederlaag zich aan. Het werd uiteindelijk 7-6 via een door ons geslaagde corner. Deze partij mocht eigenlijk geen verliezer hebben. Toch keerden wij puntenloos huiswaarts.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 



Provincialer

 • Geen wedstrijd gespeeld

[top]

 

 

 



-15 jarigen

 • Een goede start van 2005.
MVC Tradecom Zwalm
-
MVC Ronse
16
-
3

Wedstrijdverslag:

Voor de wedstrijd was men onder de indruk van de gestalte van onze tegenstrever. We startten daardoor wat aarzelend, maar al vlug bleek dat het zwakke Ronse geen partij was voor ons. Na enkele minuten opende Filip de score. In het eerst kwart konden we tot 3-1 uitlopen door nog 2 doelpunten van Filip. Vanaf dan waren we niet meer te stuiten. In het tweede kwart scoorde Filip opnieuw drie keer, Jonathan trof op zijn beurt 5 maal raak waardoor we draaiden met 11-1 op het scorebord.

Voor nieuwjaar was het derde kwart meestal het zwakst en ook nu sputterde de motor, na het draaien van kant, wat tegen. Jonathan scoorde wel nog twee doelpunten voor ons, maar we kregen er ook twee binnen. Het laatste kwart was eigenlijk overbodig want het was intussen 13-3. Tim, Filip en Thanas brachten in het vierde kwart de eindstand op 16-3. Soms werd de concentratie wat minder, maar we bleven domineren en kwamen nooit echt in de problemen. De tegendoelpunten waren misschien wel te vermijden, maar wie zal dat onze spelers kwalijk nemen?

Stijn Audooren

Minvijftien

[top]

 

 

 



-13 jarigen

 • Arne heeft last van groeipijnen, hopelijk raakt hij daar vlug van af en kan hij opnieuw onze teams versterken.
 • Een mooie start van het nieuwe jaar.
MVC Tradecom Zwalm
-
Jong Zomergem
11
-
5

Wedstrijdverslag:

Tradecom kwam het sterkst uit de startblokken en voetbalde een aantal uitgespeelde prachtkansen bij elkaar maar verzuimde, dankzij ook een sterk spelende Zomergemse keeper, deze kansen te verzilveren. Uiteindelijk kwamen we 1-0 voor dankzij een goal van Thanas. Het tweede kwart kwam Zomergem zelfs voor na twee tegenaanvallen. Dit was deels ook mogelijk omdat sommige aanvallers hun verdedigende taak verwaarloosden. Maar op het einde lukte Kevin toch nog de gelijkmaker. Van dan af liepen we een tijdje achter de feiten aan. Beide ploegen scoorden nog tweemaal voor het laatste kwart. Telkens kwam Tradecom op achterstand maar de vechtlust van onze spelers werd beloond in het vierde kwart. Brecht, Beau, Thanas, Kevin en Kenneth (in totaal 7 doelpunten) zorgden voor degelijke voorsprong die we niet meer uit handen gaven. De tegenstander kon geen vuist meer maken en mede dankzij een sterke prestatie van uit-blessure-teruggekeerde doelman Jens, konden zij hem nog slechts eenmaal passeren.

Hannes Vankeirsbilck

Mindertien

[top]

 

 

 



-11 jarigen

 • Onze jongsten gaven het goede voorbeeld: winnen wordt de leuze van 2005?
MVC Tradecom Zwalm
-
't Zand Appels
23
-
2

Wedstrijdverslag:

Er valt niet veel te vertellen over deze wedstrijd. Aangezien de tegenstander speelde met de jongsten uit deze reeks, konden onze jongens mooie combinaties en individuele acties uitvoeren, en zo de wedstrijd zonder problemen naar hun hand zetten.

Hannes Vankeirsbilck

Minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.