Maandag, 13 december 2004 om 18h20

MVC Zwalm

"Een goede trainer is voetbalexpert, psycholoog, pedagoog, tovenaar en vuilnisemmer terzelfdertijd."

Christoph Daum

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Montreal Sport Brugge

 • vrijdag 17/12/2004 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

Alu De Keyser - MVC Linea Recta

 • donderdag 03/01/2005 om 20h15
 • Sporthal Merelbeke
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Nog geen wedstrijden bekend...

 

-13 JARIGEN:

Nog geen wedstrijden bekend...

 

-11 JARIGEN:

Nog geen wedstrijden bekend...

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Andy wordt een jaartje ouder op 15 december 2004. Proficiat met de negentien lentes!

[top]

 

 

 Evenementen

Jeugdvoetballer 2004

We raden onze spelers aan deel te nemen aan de Jeugdvoetballer in Oudenaarde. We zien dit als een soort tussentijdse test en een extra training. Hopelijk zullen velen geïnteresseerd zijn. Vorig jaar hebben we alvast een redelijk omvangrijke delegatie kunnen afvaardigen. We hebben op 28 december 2005 om 14h00 alvast JEUGDVOETBALLER in onze agenda genoteerd!

[meer info]

 

 

 

Inschrijven voor de nacht van het minivoetbal kan online... Voor meer info over dit evenement surf je best even naar onze website.

MVC Zwalm goes basketball

 

 

 

Misschien al een beetje vroeg, maar toch willen we het al eens aankondigen...

Vorig seizoen gingen we met een hele groep naar het zaalvoetbal. Opnieuw zullen we over de minivoetbalgrenzen heen kijken en kiezen we een sport waarbij we tactisch nog iets kunnen opsteken en waarbij alweer een fantastische sfeer heerst... basketbal.
(Diegenen die vorig jaar meegeweest zijn zullen de Spiroudome wel gezien hebben; het is die grote sporthal rechtover het zaaltje van Action 21 Charleroi.)

Iedereen die mee wil gaan is van harte welkom!!! We spreken af aan Snooker Prismas te Zwalm op een later te bepalen uur. Geïnteresseerden mailen ons best zodat we weten op wie we allemaal gaan wachten.

MVC Zwalm goes basketball

[top]

 

 

 Nationaler

 • Een makkelijke zege tegen de laatste in de stand.
Extra Services Merelbeke
-
MVC Tradecom Zwalm
4
-
14

Wedstrijdverslag:

Al vrij snel lukten we de 0-1, gevolgd door de 0-2. Wedstrijd gespeeld dacht iedereen, toch konden de gastheren een tiental minuten aanklampen door tegen te scoren. Wanneer echter de derde en vierde goal vielen, viel daarmee ook het doek over de wedstrijd. De score verder aandikken was de boodschap. Uiteindelijk stond er een 4 – 14 score op het bord. Het was een rustige avond (notabene tegen 5 man) waar slechts één zaak telde, namelijk de 3 driepunten huiswaarts nemen. Opdracht volbracht dus!!!

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Sorry Joeri, geen overwinning voor je verjaardag :-(.
Viso Mariakerke
-
MVC Linea Recta
3
-
2

Wedstrijdverslag:

Nog geen verslag beschikbaar

auteur

provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • geen wedstrijd gespeeld
 • Toch nog even oproepen om op 28 december 14h00 naar de Stedelijke sporthal van Oudenaarde af te zakken om deel te nemen aan de "jeugdvoetballer 2004".

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • geen wedstrijd gespeeld
 • Toch nog even oproepen om op 28 december 14h00 naar de Stedelijke sporthal van Oudenaarde af te zakken om deel te nemen aan de "jeugdvoetballer 2004".

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Even de batterijen opladen en na nieuwjaar er opnieuw tegenaan!
 • Toch nog even oproepen om op 28 december 14h00 naar de Stedelijke sporthal van Oudenaarde af te zakken om deel te nemen aan de "jeugdvoetballer 2004".
MVC Tradecom Zwalm
-
Rodeco Merelbeke
2
-
23

Wedstrijdverslag:

Over deze wedstrijd valt weinig te vertellen. Met vijf spelers tegen acht van de tweede geplaatste in de competitie, wisten we dat we op zijn minst fysiek onderuit zouden gaan. Rodeco scoorde dan ook gelijkmatig zijn doelpunten zonder dat onze jongens een vuist konden maken. Tijd om dit dus als een training te bezien en wat te experimenteren.

Enige doel voor mij was om een eretreffer te scoren en ik kreeg er twee dankzij Brecht en Matthias. Aan inzet geen gebrek. Fysiek en economisch, gericht lopen daarentegen was ondermaats. Maar een excuus moet niet ver gezocht worden. Twee belangrijke pionnen belden op het laatst nog jammerlijk af. En daarmee werd het verdict op voorhand geveld.

Hannes Vankeirsbilck

Minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.