Dinsdag, 7 december 2004 om 16h00

MVC Zwalm

"Moest het 6-6 zijn geworden, ze zouden nog een tie-break spelen ook" na de 5-5 in Nederland-BelgiŽ op 4 september 1999.

Raymond Goethals

 Volgende speeldag

NATIONALER:

Extra Services Merelbeke - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 10/12/2004 om 21h00
 • BLOSO te Gent

 

MVC Linea Recta:

Viso Mariakerke - MVC Linea Recta

 • donderdag 09/12/2004 om 22h00
 • Sporthal Mariakerke
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Geen wedstrijden meer voor nieuwjaar...

 

-13 JARIGEN:

Geen wedstrijden meer voor nieuwjaar...

 

-11 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Rodeco Merelbeke

 • zondag 12/12/2004 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak aan de sporthal om 9h30

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Joeri wordt 29 jaar op 9 december 2004. Proficiat hé! En noem het toeval of niet, de provincialer speelt op zijn verjaardag. We zullen proberen de overwinning cadeau te doen ;-).

[top]

 

 

 Evenementen

Jeugdvoetballer 2004

We raden onze spelers aan deel te nemen aan de Jeugdvoetballer in Oudenaarde. We zien dit als een soort tussentijdse test en een extra training. Hopelijk zullen velen geïnteresseerd zijn. Vorig jaar hebben we alvast een redelijk omvangrijke delegatie kunnen afvaardigen. We hebben op 28 december 2005 om 14h00 alvast JEUGDVOETBALLER in onze agenda genoteerd!

[meer info]

 

 

 

Inschrijven voor de nacht van het minivoetbal kan online... Voor meer info over dit evenement surf je best even naar onze website.

MVC Zwalm goes basketball

 

 

 

Misschien al een beetje vroeg, maar toch willen we het al eens aankondigen...

Vorig seizoen gingen we met een hele groep naar het zaalvoetbal. Opnieuw zullen we over de minivoetbalgrenzen heen kijken en kiezen we een sport waarbij we tactisch nog iets kunnen opsteken en waarbij alweer een fantastische sfeer heerst... basketbal.
(Diegenen die vorig jaar meegeweest zijn zullen de Spiroudome wel gezien hebben; het is die grote sporthal rechtover het zaaltje van Action 21 Charleroi.)

Iedereen die mee wil gaan is van harte welkom!!! We spreken af aan Snooker Prismas te Zwalm op een later te bepalen uur. Geïnteresseerden mailen ons best zodat we weten op wie we allemaal gaan wachten.

MVC Zwalm goes basketball

[top]

 

 

 Nationaler

 • Een goeie zaak met het oog op het eindigen in de eerste helft van de rangschikking.
MVC Tradecom Zwalm
-
Mini Sint-Gillis-Waas
7
-
5

Wedstrijdverslag:

De partij begon vrij afwachtend, met vooral kansen voor ons, hoewel die niet benut werden. We dreven echter de druk op waardoor we steeds meer kansen creëerden. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong, wat de nodige frustratie met zich meebracht omwille van de gemiste kansen. Maar goed, er was nog geen man overboord.

Ook in de tweede periode werd steeds meer en meer duidelijk dat een thuisdoelpunt niet ver meer af was. En inderdaad, na het eerste (Van Parijs), volgde meteen een tweede (De Wolf) en een derde (Vergucht). Opeens stond het 3-1 en was de ban gebroken. Toen ook nog de strafcorner werd benut (Vergucht-Van Parijs), waren de bezoekers eraan voor de moeite.

In de derde periode verdedigden we onze voorsprong en maakten we er zelfs nog 5-1 (Van Parijs) van. Rondtikken werd de boodschap en dit werd ook perfect uitgevoerd.

De laatste periode scoorden wij nog tweemaal via alweer een schepcorner (Vergucht-Van Parijs) en via een verwoestend afstandschot (Desmaele). Ook de gasten dikten hun score nog aan, doch dit was niet voldoende. Ze keerden met lege handen terug richting Sint-Gillis-Waas.

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Opnieuw 5 spelers... We denken aan kernuitbreiding.
MVC Linea Recta
-
De Draverkes
9
-
6

Wedstrijdverslag:

Een tegendoelpunt in het begin van de partij konden we gelukkig snel beantwoorden met de gelijkmaker, want onze tegenstander speelde vanuit een solide organisatie. Ietwat onconventioneel misschien, aangezien ze een dichtbevolkte centrale as verkozen boven het afdekken van onze flanken. Efficiënt bleek het aanvankelijk wel, omdat we veel te weinig gebruik maakten van de geboden ruimte. In het tweede kwart konden we plots wel het verschil maken, door enkele goeie reddingen van onze laatste man, en drie doelpunten van een niet nader genoemde speler :-p. De rest van de partij kon Linea Recta zich bezighouden met het controleren van de wedstrijd. Dat gebeurde dan ook probleemloos, ondanks enkele tegendoelpunten door een verminderde fysieke paraatheid naar het einde toe. Begrijpelijk als je maar met vijf bent. Nietwaar, Jack?

Wesley De Vleeschouwer

provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • geen wedstrijd gespeeld
 • Toch nog even oproepen om op 28 december 14h00 naar de Stedelijke sporthal van Oudenaarde af te zakken om deel te nemen aan de "jeugdvoetballer 2004".

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • geen wedstrijd gespeeld
 • Toch nog even oproepen om op 28 december 14h00 naar de Stedelijke sporthal van Oudenaarde af te zakken om deel te nemen aan de "jeugdvoetballer 2004".

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Nog één wedstrijd voor nieuwjaar; de bekerwedstrijd tegen Rodeco Merelbeke. Het wordt alles of niets...
 • Toch nog even oproepen om op 28 december 14h00 naar de Stedelijke sporthal van Oudenaarde af te zakken om deel te nemen aan de "jeugdvoetballer 2004".
Loewe Sint-Martens-Latem
-
MVC Tradecom Zwalm
8
-
1

Wedstrijdverslag:

Al van bij de start werden we met de neus op de feiten gedrukt wanneer Latem, na een snel genomen intrap, de bal makkelijk naast Gianni in doel kon plaatsen. Ondanks de waarschuwing van de week ervoor, waren nog veel spelertjes aan het slapen. Nog drie keer prikte Latem de bal tegen de netten. Het tweede kwart hielden we de deur vaker op slot en lieten Loewe Dewitte slechts eenmaal scoren. Jammer genoeg lukte ons dat niet.

Het derde kwart wonnen we door een doelpunt (de eerredder bleek later) van Eros op aangeven van Brecht. Zelf konden we dit kwart de netten schoon houden. Met een 5-1 achterstand was nog niet alles verloren maar in het laatste kwart kregen we dan weer drie goals te slikken en Latem hield verdiend de punten thuis.

Hannes Vankeirsbilck

Minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.