Dinsdag, 30 november 2004 om 19h45

MVC Zwalm

"Geld is geen garantie voor succes in de sport. Maar zonder geld is er slechts één zekerheid, namelijk dat er geen succes zal zijn "

Craig McLatchey

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Mini Sint-Gillis-Waas

 • vrijdag 03/12/2004 om 21h00
 • Tolhuis te Gent

 

MVC Linea Recta:

Viso Mariakerke - MVC Linea Recta

 • dinsdag 09/12/2004 om 22h00
 • Sporthal Mariakerke
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Geen wedstrijden meer voor nieuwjaar...

 

-13 JARIGEN:

Geen wedstrijden meer voor nieuwjaar...

 

-11 JARIGEN:

Loewe Latem - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 05/12/2004 om 14h00
 • Sporthal Sint-Martens-Latem
 • afspraak aan de gemeentelijke sporthal van Zwalm om 13h00

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Op 7 december 2004 wordt Brecht D'Hondt 23. Proficiat hé!

[top]

 

 

 Evenementen

Jeugdvoetballer 2004

We raden onze spelers aan deel te nemen aan de Jeugdvoetballer in Oudenaarde. We zien dit als een soort tussentijdse test en een extra training. Hopelijk zullen velen geïnteresseerd zijn. Vorig jaar hebben we alvast een redelijk omvangrijke delegatie kunnen afvaardigen. We hebben op 28 december 2005 om 14h00 alvast JEUGDVOETBALLER in onze agenda genoteerd!

[meer info]

 

 

 

VMF-Cup

Verslag:

In de eerste reeks kreeg derdenationaler Zwalm in tegenstelling met vorige week geen voet aan de grond tegen H.Goossens Appels, 8-1. Het ene bezoekende winstpuntje kwam van de provincialers die dankzij Wesley De Vleeschouwer (4) in het tweede kwartier met 1-3 de baas bleven over de thuisploeg. Via Diego Van Wingen (3) won Appels de derde speeltime met 3-2 en was de toon gezet. De Appelse jeugd met een sterke Lorre in de rangen liet hun tegenstander geen kans en bij de seniores werd het zoals verwacht een walk-over met Nico Rasschaert (5) en Christophe Vandenbroecke (4) als afwerkers.

VMF-website

 

 

 

Inschrijven voor de nacht van het minivoetbal kan online... Voor meer info over dit evenement surf je best even naar onze website.

MVC Zwalm goes basketball

 

 

 

Misschien al een beetje vroeg, maar toch willen we het al eens aankondigen...

Vorig seizoen gingen we met een hele groep naar het zaalvoetbal. Opnieuw zullen we over de minivoetbalgrenzen heen kijken en kiezen we een sport waarbij we tactisch nog iets kunnen opsteken en waarbij alweer een fantastische sfeer heerst... basketbal.
(Diegenen die vorig jaar meegeweest zijn zullen de Spiroudome wel gezien hebben; het is die grote sporthal rechtover het zaaltje van Action 21 Charleroi.)

Iedereen die mee wil gaan is van harte welkom!!! We spreken af aan Snooker Prismas te Zwalm op een later te bepalen uur. Geïnteresseerden mailen ons best zodat we weten op wie we allemaal gaan wachten.

MVC Zwalm goes basketball

[top]

 

 

 Nationaler

 • geen competitiematch

[top]

 

 

 Provincialer

 • Met slechts 5 spelers naar Melle...
 • Dank aan Lieven om voor de tweede maal op rij in te vallen.
Stressboys Melle
-
MVC Linea Recta
7
-
9

Wedstrijdverslag:

De wedstrijd was nog maar net gestart of de tegenstander verraste ons met een schot vanop de eigen helft. Toen sloeg ook onze motor aan, maakten de gelijkmaker en kwamen zelfs voor. Vanaf toen toonde de ganse wedstrijd hetzelfde beeld: wij met een lichte voorsprong van één, maximaal twee doelpunten en een tegenstander die bleef aanklampen. We hadden de wedstrijd helemaal in handen, wat niet verhinderde dat het de laatste minuten nog heel spannend werd, onder meer door het missen van onze twee schepcorners.

Bennie Hebbelynck

provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Een zwakke eerste ronde zit erop. Hopelijk herpakken we ons na nieuwjaar want we blijven ervan overtuigd dat onze spelers beter kunnen dan ze tot op heden hebben getoond. Wij blijven erin geloven, nu nog de spelers overtuigen van deze gedachte!
MVC Tradecom Zwalm
-
MVC Geraardsbergen
7
-
12

Wedstrijdverslag:

Veel valt er volgens mij niet te schrijven. Al vlug kwamen we achter en na een kwart bestond de kloof al uit twee doelpunten (1-3 met een doelpunt van Filip). Aan de rust stond de stand al 1-7.

In het derde kwart probeerden we ons terug in de match te vechten. We scoorden vlot en iedereen dacht dat we erop en erover zouden gaan, maar we beten ons stuk op onze tegenstrever. Met nog dertien minuten te spelen was de stand 6-8. Filip scoorde daarbij 4 keer en Jonathan één maal. Verdiend liep MVC Geraardsbergen in het laatste kwart terug uit. Filip scoorde zijn 6de van de morgen, maar Geraardsbergen trapte nog 4 keer raak zodat een vernederende verliesstand van 7-12 op het scorebord bleef hangen.

Stijn Audooren

Minvijftien

 

 

MVC Tradecom Zwalm
-
Devolder Ingelmunster
6
-
14

Wedstrijdverslag:

De sfeer voor de wedstrijd was goed. Iedereen was op revanche gebrand want we waren verleden jaar ook door Ingelmunster in de Beker van België afgestraft. We hoopten dat het nu eens andersom zou zijn, maar de tegenstand bleek veel te sterk. We begonnen goed aan de wedstrijd en we kwamen zelfs op voorsprong door Jonathan, maar het stond al snel terug gelijk. Ingelmunster scoorde nog vier keer (dus 5-1) maar Thanas kon nog milderen
tot 5-2. We begonnen terug goed aan het tweede kwart en kwamen zelf terug tot 5-4 dankzij Donaat en Jonathan. Daarna kon Ingelmunster nog 2 keer de bal tegen de netten prikken. Stand 2de kwart: 7-4.

In het voorlaatste kwart gaf Ingelmunster ons de genadeslag: 13-4 maar Filip kon nog milderen tot 13-5. In het laatste kwart werd onze keeper maar één keer meer gepasseerd, maar wij konden ook maar één keer meer tegenscoren dankzij Thanas. De eindstand van deze wedstrijd 6-14 dus over en uit voor ons in de Beker van België. Hopelijk doen we volgend jaar beter. Onze volgende wedstrijd tegen de Minishotters 1 moeten we beter doen, anders zou het wel eens kunnen dat we weer eens tegen een afstraffing aankijken.

Donaat De Pessemier

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Opnieuw stelden we vast dat de uitrustingen niet op een deftige manier worden terugbezorgd en dat ook de kleedkamer geen voorbeeld is van orde. "Clean desk" is een term die we nochtans al vaak hebben gehoord op het werk. Orde en netheid, maar vooral discipline is redelijk ver te zoeken bij sommige jongeren. Hopelijk kijkt iedereen eens is de spiegel en neemt men zijn verantwoordelijkheid op. Je bent nooit te jong om te leren!
 • We verloren nu wel duidelijk tegen de eerste in de stand, toch zullen we er staan na nieuwjaar. Net als bij de -15 jarigen zeggen we dat niet om "den optimist" uit te hangen, maar omdat we daar rotsvast van overtuigd zijn!
MVC Tradecom Zwalm
-
Gasthof Erwetegem
1
-
12

Wedstrijdverslag:

Omdat alle posities weer niet opgevuld konden worden werd wat tactisch gegoocheld. Iedereen moest zowel aanvallen als verdedigen en een dubbele rol vervullen. Erwetegem begon gretig aan de partij, wetende dat ze reekshoofd zouden worden als er in Zwalm gewonnen werd. Onze spelers boden in de beginfase kranig weerwerk maar konden de beren van Gasthof niet de hele tijd afstoppen. Erwetegem liep gestadig uit eer de eerredder van Thanas tegen de netten vloog. Weinig wisselmogelijkheden maakten dat onze spelers op het einde ook fysiek tekortkwamen en de verdedigende taken af en toe lieten vallen.
Toch een pluim voor de -13 die bereid waren om ook bij de -15jarigen hun beste beentje voor te zetten.

Hannes Vankeirsbilck

Mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Nog één competitiematch en een bekerwedstrijd te gaan voor nieuwjaar. Zo zijn onze jongsten de enige jeugdploeg van MVC Zwalm die nog wedstrijden dienen af te werken voor nieuwjaar.
MVC Tradecom Zwalm
-
Rodeco Merelbeke
5
-
15

Wedstrijdverslag:

Met het bezoek van de tweede in de ranglijst wist iedereen dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. En dat bleek dan ook zo. Hoewel onze spelers technisch onderdoen voor de tegenstrever waren ze nog helemaal niet wakker. De tegenstander speelde tactisch veel beter en werkte kans na (halve) kans af. Na het eerste kwart stond het al 0-3 en Merelbeke vergrootte zijn voorsprong door in het volgende kwart daar vier doelpunten toe te voegen. Zwalm kon tot dan maar tweemaal tegenprikken via Lee en Eros. Het laatste kwart was nagenoeg een walk-over voor Rodeco dat nog acht keer scoorde t.o.v. een hattrick van Brecht. Volgende week spelen we in de namiddag, benieuwd of iedereen dan goed uitgeslapen is.

Hannes Vankeirsbilck

Minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.