Dinsdag, 23 november 2004 om 18h30

MVC Zwalm

"Na jarenlang discussiëren over voetbal kom ik tot de conclusie dat er maar één waarheid bestaat in die sport: de bal moet in de goal."

Otto Rehhagel

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Mini Sint-Gillis-Waas

 • vrijdag 03/12/2004 om 21h00
 • Tolhuis te Gent

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - De Draverkes

 • dinsdag 30/11/2004 om 21h00
 • Gemeentelijke Sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - MVC Geraardsbergen United

 • zondag 28/11/2004 om 11h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 10h30

 

-13 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Gasthof Erwetegem

 • zondag 28/11/2004 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 9h30

 

-11 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Rodeco Merelbeke

 • zondag 28/11/2004 om 9h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 8h30

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Op 3 december 2004 wordt Wesley De Wolf 22 jaar oud. Proficiat!

[top]

 

 

 Evenementen

VMF-Cup

Verslag:

Het verslag zal voor een volgende nieuwsbrief zijn want ofwel had men geen tijd, ofwel geen computer. Geldige redenen denk ik zo, jullie zullen nog even moeten afwachten. We geven alvast de resultaten mee:

 • Provincialer: 1-0
 • -15 jarigen: 2-1
 • Nationaler: 0-3

 

MVC Zwalm

 

 

VMF-Cup

Het vertrek wordt voorzien om 19h15 aan de Gemeentelijke sporthal van Zwalm.

 

 

Inschrijven voor de nacht van het minivoetbal kan online... Voor meer info over dit evenement surf je best even naar onze website.

MVC Zwalm goes basketball

 

 

Misschien al een beetje vroeg, maar toch willen we het al eens aankondigen...

Vorig seizoen gingen we met een hele groep naar het zaalvoetbal. Opnieuw zullen we over de minivoetbalgrenzen heen kijken en kiezen we een sport waarbij we tactisch nog iets kunnen opsteken en waarbij alweer een fantastische sfeer heerst... basketbal.
(Diegenen die vorig jaar meegeweest zijn zullen de Spiroudome wel gezien hebben; het is die grote sporthal rechtover het zaaltje van Action 21 Charleroi.)

Iedereen die mee wil gaan is van harte welkom!!! We spreken af aan Snooker Prismas te Zwalm op een later te bepalen uur. Geïnteresseerden mailen ons best zodat we weten op wie we allemaal gaan wachten.

MVC Zwalm goes basketball

[top]

 

 

 Nationaler

 • geen competitiematch

[top]

 

 

 Provincialer

 • Verlies tegen een ploeg die toch wel duidelijk een klasse beter was.
Opel Haeck Drongen
-
MVC Linea Recta
8
-
3

Wedstrijdverslag:

Nog niet beschikbaar

provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Na een prachtvertoning op de VMF-Cup was dit opnieuw een fantastische wedstrijd.
MVC Tradecom Zwalm
-
Minishotters De Pinte I
7
-
7

Wedstrijdverslag:

Collectief speelden we heel sterk. Het vertrouwen was groot. Ondanks het feit dat we 0-1 achter kwamen bleven we ons spel spelen. De bal ging goed rond en qua organisatie zat het redelijk snor. We vochten ons terug in de match met een treffer van Filip. Dankzij een tweede doelpunt van Filip kwamen we zelfs 2-1 voor, maar het eerste kwart werd afgefloten bij een 2-2 tussenstand. Een mooie, spannende partij met een evenwichtig scoreverloop. In het tweede kwart werd de trend doorgezet. Enkel Minishotters kon scoren met de nodige dosis geluk. We draaiden dus bij 2-3.

In het derde kwart zetten we even orde op zaken. De Pinte kon nog één maal scoren, maar met doelpunten van Kenneth en Filip brachten we de stand terug in evenwicht. Het laatste kwart zou voor de beslissing moeten zorgen. Het bleef spannend en tijdens die laatste dertien minuten vielen nog de meeste doelpunten. Beide ploegen hadden af te rekenen met zenuwen en vermoeidheid en de foutjes werden cash betaald. Wat kan minivoetbal mooi zijn ;-). Filip en Kenneth zorgden nog voor twee doelpunten maar ook Minishotters scoorde nog twee keer. Geruime tijd bleef de stand in evenwicht tot we een vierde corner konden afdwingen. We scoorden zowaar de schepcorner, die Jonathan binnenkopte op aangeven van Tim, en kwamen dus 7-6 voor. Met nog een halve minuut te spelen denk je dan dat de overwinning een feit is, maar Minishotters trapte de bal naar voor en de spits bedankte met een mooie controle en een koelbloedige afwerking. Iedereen mag trots zijn op zijn prestatie, alleen jammer dat we naast de overwinning grepen.

Stijn Audooren

Minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Jammer dat sommige spelers niet verwittigen indien ze niet komen of te laat zullen zijn. Dat maakt het de begeleiders niet echt makkelijk. We zien wel hoe we dat aanpakken... wordt vervolgd.
MVC Tradecom Zwalm
-
Minishotters De Pinte
7
-
14

Wedstrijdverslag:

We kwamen 3-0 voor in het eerste kwart maar door enkele vervangingen verloren we de greep op de wedstrijd en werd onze voorsprong snel ongedaan gemaakt. Af en toe konden we nog wel eens een mooie aanval in mekaar knutselen, waaruit soms heel knappe doelpunten gescoord werden. Maar de volgens mij sterkere bezoekers waren veel scherper voor in de afwerking, en konden bijna elke kans die ze kregen benutten. In zo'n wedstrijd op achtervolgen aangewezen zijn, is nooit makkelijk. Naar het einde toe kon Minishotters de score verder opdrijven, terwijl wij daar niks meer tegenover konden zetten. Opnieuw een nederlaag, maar hopelijk hebben we de volgende keer het geluk meer aan onze zijde.

Andy Dekens

Mindertien

 

 

G&H Oudenaarde
-
MVC Tradecom Zwalm
6
-
4

Wedstrijdverslag:

De wedstrijd begon heel gesloten en in de eerste 10 minuten werd er niet gescoord. Op een tegenprik van ons kwamen we wel 0-1 voor via Kenneth, maar dan was het eigenlijk al over voor ons na dat ene doelpunt :-s. In het 2de en 3de kwart kwamen wij 4-1 achter, wat eigenlijk wel verdiend was voor G&H. Zij probeerden te voetballen en acties te maken, iets wat bij ons volledig ontbrak in die periode. Op het einde van de 3de helft deed ik dan een tactische wijziging door een aanvaller achteraan op te stellen en dus eigenlijk met 1 bijkomende aanvaller de wedstrijd voort te zetten. Plots ging het dan ook stukken beter bij ons, we kwamen zelfs terug tot een 4-3 stand. Dat gaf ons natuurlijk hoop, maar het intensieve jagen op de bal kostte ook zweet en moeite en toen we dan een schepcorner tegenkregen, was de wedstrijd eigenlijk gespeeld: 5-3! Op het laatste scoorde iedere ploeg dan nog zijn doelpunt zodat we 6-4 als eindstand op het scorebord konden lezen.

Andy Dekens

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Niko is herstellende van meningitis en ligt in het UZ te Gent. Wij wensen hem alvast veel beterschap en hopen dat hij vlug weer de oude is zodat hij ons terug kan komen vervoegen. Tot binnenkort Niko!
MVC Tradecom Zwalm
-
't Zand Appels
22
-
2

Wedstrijdverslag:

Nog niet beschikbaar

Minelf

 

 

Diabolix Gent
-
MVC Tradecom Zwalm
0
-
14

Wedstrijdverslag:

Aangezien we nog steeds wachten op Viktors verslag van de wedstrijd tegen Diabolix, verschijnt hier een verslagje van de waarnemend trainer van die wedstrijd.

Brecht startte de wedstrijd op de voor hem ongewone positie van linkerverdediger, maar dit belette hem niet om acties te maken en snel een
0-2 op het bord te brengen. Diabolix werd met de rug tegen het eigen doel gedrukt, en de schaarse counters werden feilloos geneutraliseerd door onze sluitpost Gianni. Tradecom bleef op zijn elan doorgaan, en de score werd al snel aangedikt tot 0-7.

Na de kampwissel kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Iedereen bleef een degelijk niveau halen, enkel de stem van de plaatsvervangend trainer begon een beetje heser te worden ;-). Ondertussen scoorden ook Eros, Lee en Thor, zodat elke speler van Tradecom zijn doelpuntje kon meepikken in deze wedstrijd. Zelfs een schepcorner ging mooi binnen!
Bij het weerklinken van het laatste fluitsignaal stond onze teller op 14, en als kers op de taart hielden we onze eigen netten schoon. Een mooi resultaat, hoewel we uiteraard niet blind mogen zijn voor enkele tactische mankementjes.

Wesley De Vleeschouwer

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.