Dinsdag, 2 november 2004 om 23h00

MVC Zwalm

"Een echt goeie wedstrijd heb ik volgens mij nooit gespeeld. Mijn beste wedstrijd had mijn afscheidswedstrijd moeten worden, maar toen is het er ook niet echt van gekomen."

Willem van Hanegem

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Zwart Schaap De Pinte

 • vrijdag 05/11/2004 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - The Oliver Boys

 • dinsdag 09/11/2004 om 21h00
 • Stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Training

 • zondag 14/11/2004 om 9h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 8h30

 

-13 JARIGEN:

Garage Schietecatte Dikkelvenne - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 07/11/2004 om 15h00
 • Sporthal Asper
 • afspraak aan de gemeentelijke sporthal Zwalm om 14h00

 

-11 JARIGEN:

Diabolix Gent - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 07/11/2004 om 14h00
 • Sporthal Budapest te Eke
 • afspraak aan de gemeentelijke sporthal Zwalm om 13h00

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Floris T'Joen, proficiat met je 24ste verjaardag op 7 november a.s.
 • Athanase Tharouniatis mag 12 kaarsjes uitblazen op 9 november. Uiteraard ook proficiat aan hem!

[top]

 

 

 Evenementen

Inschrijven voor de nacht van het minivoetbal kan online... Voor meer info over dit evenement surf je best even naar onze website.

MVC Zwalm goes basketball

 

Misschien al een beetje vroeg, maar toch willen we het al eens aankondigen...

Vorig seizoen gingen we met een hele groep naar het zaalvoetbal. Opnieuw zullen we over de minivoetbalgrenzen heen kijken en kiezen we een sport waarbij we tactisch nog iets kunnen opsteken en waarbij alweer een fantastische sfeer heerst... basketbal.
(Diegenen die vorig jaar meegeweest zijn zullen de Spiroudome wel gezien hebben; het is die grote sporthal rechtover het zaaltje van Action 21 Charleroi.)

Iedereen die mee wil gaan is van harte welkom!!! We spreken af aan Snooker Prismas te Zwalm op een later te bepalen uur. Geïnteresseerden mailen ons best zodat we weten op wie we allemaal gaan wachten.

MVC Zwalm goes basketball

[top]

 

 

 Nationaler

 • Verloren tegen de competitieleider.
MVC Tradecom Zwalm
-
Rodeco Merelbeke
7
-
10

Wedstrijdverslag:

Nog niet beschikbaar

[top]

 

 

 Provincialer

 • Na het gelijkspel van vorige week dienden we deze week ons eerste verlies in tweede provinciale B te verwerken.
MVC Linea Recta
-
Tirolerboys
6
-
8

Wedstrijdverslag:

Nog niet beschikbaar

provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • De betere ploeg, maar toch lieten we de moed zakken bij ieder tegendoelpunt. We moeten dringend uit die negatieve spiraal geraken, want op zich zijn we niet slecht bezig. Het is puur een mentale kwestie geworden! Wat zorgt voor de omschakeling?
MVC Tradecom Zwalm
-
S&S Devolder Ingelmunster
6
-
14

Wedstrijdverslag:

Nog niet beschikbaar

minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Gesneuveld in de tweede ronde van de beker van België :-(.
Diabolix Gent
-
MVC Tradecom Zwalm
8
-
7

Wedstrijdverslag:

In plaats van de bal rond te spelen op de helft van de tegenstrever, verkozen we de combinatie voor eigen doel. Door dit massaal terugtrekken kon Diabolix ons vastzetten en gaven we te makkelijk enkele doelpunten weg. Na het eerste kwart was het 3-0. We voelden nochtans dat nog alles mogelijk was want ook wij hadden kansjes gekregen. Het geluk ontbrak ons een beetje, maar het was vrij duidelijk dat we de betere ploeg waren. In het tweede kwart trokken we de wedstrijd iets meer naar ons toe en scoorden we vlot. Drie maal vond Beau de netten en ook Vadinio kon een doelpunt optekenen. Jammer genoeg scoorde Diabolix ook drie maal. Halfweg wedstrijd kwamen we dus één doelpunt dichter.

Bij een 6-4 stand draaiden we en zetten we onze tegenstrever onmiddellijk onder druk. Opnieuw kenden we wat tegenslag bij de afwerking. Een aantal keren zagen we de bal op de paal en op de lat. Beide ploegen scoorden nog één keer. Onze doelpuntenmaker was Beau. Met nog een kwart te gaan stonden we nog twee doelpuntjes in het krijt. Bij beide ploegen sloop de vermoeidheid in de benen, dus we zagen nog steeds een kans op de overwinning, zeker nadat Beau nog twee keer kon scoren. Door een schepcorner (de tweede die Diabolix scoorde nota bene, terwijl wij een schepcorner hebben gemist) kon Diabolix toch op voorsprong blijven. Tot de laatste minuut gingen we op zoek naar de gelijkmaker, maar het mocht niet zijn...

Stijn Audooren

mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Geen wedstrijd deze week

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.