Dinsdag, 12 oktober 2004 om 20h15

MVC Zwalm

"The better you look, the better you perform"

Maurice Green

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - American Cars Lievens

 • vrijdag 15/10/2004 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Caramba

 • dinsdag 12/10/2004 om 21h00
 • Stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Diabolix Gent

 • zondag 17/10/2004 om 11h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 10h30

 

-13 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - De Valk Oudenaarde

 • zondag 17/10/2004 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 9h30

 

-11 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - MVV Waregem '74

 • zondag 17/10/2004 om 9h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 8h30

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Geen idee of er mensen zijn die iets te vieren hebben, dat zal wel zeker ;-)

[top]

 

 

 Evenementen

Het tok-tok-festijn zit er alweer op... binnenkort meer nieuws daarover op de website.


eetfestijn
eetfestijn
eetfestijn

[top]

 

 

 Nationaler

 • De derde uitnederlaag op rij. Eerherstel volgende vrijdag in Zwalm?
MVC Zedelgem
-
MVC Tradecom Zwalm
4
-
2

Wedstrijdverslag:

Ook de tweede verre verplaatsing bracht ons geen punten op. We speelden goed mee, maar we verzuimden het de kansen af te werken (schepcorner, alleen voor doel, enz.). En dan weet je het al: het figuurlijke deksel!! Maar goed, dat is voetbal.

Nu vrijdag staat er ons een zware tegenstander te wachten, American Cars Lievens Gent: we zullen wel zien wat het geeft!! Veel wijzigen aan het spel moeten we niet doen, alleen de kansjes afwerken en vermijden dat we terug snel achterkomen!!

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Geen wedstrijd de voorbije week.
 • Zou het mogelijk zijn zo vlug als mogelijk de bijdragen te betalen a.u.b. zodat we onze afrekening kunnen maken.

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Donaat was op weekend, Tim sukkelde met gekneusde ribben. We wensen hem een vlug herstel toe!
 • DANK U MARC! Door het afvallen van bovenstaande spelers waren we blij dat we beroep konden doen op Jasper. Hij werd speciaal naar Dendermonde gebracht.
 • Een heuse nederlaag, maar ons beste minivoetbal dit jaar...
Huize Goossens Appels
-
MVC Tradecom Zwalm
14
-
1

Wedstrijdverslag:

Huize Goossens Appels maakt ook deel uit van onze poule voor de VMF-Cup. Het was dus een eerste test om te zien hoe groot het niveauverschil was. Appels stond immers tweede in de rangschikking en wij bengelden onderaan. We gaven een beetje uitleg voor de wedstrijd en hoopten dat onze jongens er absoluut zouden voor gaan. Ze lieten ons niet in de steek. In de aanvangsfase speelden we zelfs ons beste voetbal dit jaar. Lange tijd bleven doelpunten uit. Aan beide kanten werden kansen gecreëerd, maar het was wachten op een communicatiefout vooraleer we een doelpunt te zien kregen. Drie van onze spelers gingen naar eenzelfde tegenstrever die de bal toch nog voor doel kreeg. Een losgelaten aanvaller kon makkelijk intikken. We lieten het hoofd niet hangen, maar onze eerstejaars misten toch wel wat ervaring ten opzichte van onze opponent. We bleven het enthousiasme waarderen omdat we een positieve evolutie merken ten opzichte van de vorige wedstrijden.

Na één kwart spel was het 1-0, na 26 minuten stond er 5-0 te lezen. Toen het derde kwart afgelopen was, werden 7 streepjes extra achter Appelse spelers getrokken. Bij affluiten was de stand 14-1, dus ook in het laatste kwart kregen we 7 doelpunten te slikken. Het doelpunt van ons werd gescoord door Filip toen hij alleen voor de keeper kwam en koelbloedig bleef. Een 3-tegen-1-situatie in het derde kwart werd mooi afgerond.

Stijn Audooren

minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • We verwelkomen Kenneth De Bleeker! Welkom bij MVC Zwalm!
 • De fantastische mentaliteit en de vele combinaties tussen de vier aanwezigen doet ons wel dromen van een mooie toekomst voor onze -13 jarigen. Het deed deugd te zien hoe Kenneth zich nu al heeft geïntegreerd.
 • Wat er met de spelers van deze categorie scheelt weten we niet, dat het een triestige zaak is, lijkt nu wel duidelijk. In de huidige communicatiemaatschappij kan het volgens ons niet dat je niet kan verwittigen als je niet kan komen. Onze jongsten waren vrij dit weekend, dus aan spelers geen nood. Tot we naar Eke vertrokken en we toen wisten dat we slechts met 4 spelers zouden zijn. Echt zielig!!! Als de spelers in kwestie meer uitleg willen geven, het kan nog steeds hoor. Neem ons niet kwalijk dat we ook op de "betrouwbaarheid" zullen letten bij volgende selecties.
 • Zou het mogelijk zijn om de afrekeningen te maken voor de trainings en de kaarten van het eetfestijn a.u.b.
Real Samba De Pinte
-
MVC Tradecom Zwalm
13
-
7

Wedstrijdverslag:

We moesten dus met 4 spelers aantreden. Normaal gezien was De Pinte op papier gezien goed te pakken maar door de man minder situatie maakte dat natuurlijk een wereld van verschil. We begonnen goed aan de wedstrijd en hielden de bal redelijk in de ploeg. We probeerden ook mooie combinaties uit met verschillende doelpogingen die op de paal belandden. We werden verschillende keren gepakt op de counter. De tegenstander kon door de man meer situatie makkelijker afwerken. Ze kwamen meestal met 2 tegen 1 voor Jasper en dan was het eigenlijk niet moeilijk meer. Als besluit van de wedstrijd kunnen we zeggen: wij maakten het spel en probeerden de acties, maar we botsten veelal op de meerdere tegenstanders (en de paal). We werden koudweg op de counter gepakt. Dat we tot de laatste minuut knokten voor wat we waard waren kunnen we als positieve noot noteren. Deze ploeg aangevuld met nog een 5de en 6de speler kan na nieuwjaar zeker heel hoog eindigen. Ook Kenneth maakte een schitterende indruk op mij! Voor de 4 spelers die meededen zondag: een dikke proficiat voor de inzet, ik ben heel blij met het vertoonde spel. Met een 5de man wonnen we ZEKER, maar die moet er dan ook zijn! We zullen zien volgende week...

Andy Dekens

mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Zou het mogelijk zijn om de afrekeningen te maken voor de trainings en de kaarten van het eetfestijn a.u.b.

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.