Woensdag, 06 oktober 2004 om 22h15

MVC Zwalm

"Ik heb enkel de media geviseerd. Deze stond met min min aangeduid en dat blijkt dan ook nog plus te zijn... "

Louis Van Gaal

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Zedelgem - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 08/10/2004 om 22h00
 • Gemeentelijke sporthal Zedelgem

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Caramba

 • dinsdag 12/10/2004 om 21h00
 • Stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Huize Goossens Appels - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 10/10/2004 om 15h00
 • Sporthal Dendermonde
 • afspraak aan de gemeentelijke sporthal van Zwalm om 13h30

 

-13 JARIGEN:

Real Samba De Pinte - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 10/10/2004 om 10h00
 • Sporthal Budapest te Eke
 • afspraak in de sporthal om 9h30 of om 9h00 aan de gemeentelijke sporthal van Zwalm of een derde alternatief indien dit nog wordt meegedeeld.

 

-11 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - MVV Waregem '74

 • zondag 17/10/2004 om 9h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 8h30

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Op 7 oktober is Filip Boonaert jarig. Hij is dikwijls de afgevaardigde van dienst waarvoor onze dank! Voor diegenen die hem niet zouden kennen geven we nog een hint; hij is de vader van Arne en Thor. Hij ziet er nog fantastisch uit voor z'n ouderdom al hangen we niet aan de grote klok hoeveel lentes hij inmiddels heeft beleefd ;-)

[top]

 

 

 Evenementen

"Volgend jaar zeker terug van de partij!!"
"Goede organisatie, je kon eten wanneer je wou"
"Ik vind het zelfs niet ambetant om zelf achter je eten te gaan;
zo kun je eten hoeveeel en wat je wou"
"De wijn is heel passend, goed gekozen!! "
"Veel te veel, veel te goed!! één van de beste eetfestijnen"
"Volgend jaar zeker terug van de partij!!"
"Een schitterende vervangmenu voor zij die geen kip lusten, evenals voor kinderen"
"Heel veel groenten en je neemt wat je graag hebt"
"Voor herhaling vatbaar!!!"
"Heel veel groenten en je neemt wat je graag hebt"
"De frieten zijn perfect gebakken, niet te hard, niet te zacht"
“Zeg maar aan alle medewerkers dat ze hun best hebben gedaan!”
“Zeer lekker, meer moet ik er niet van zeggen!”
"De grote borden zijn de max!!"
“Ge moogt da nog doen!”

eetfestijn

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle spelers van MVC Zwalm. Kinderen kunnen aan de kassa hun kaart verkrijgen.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Gewipt in de eerste ronde van de Beker van België :-(.

 

MVC Geraardsbergen
-
MVC Tradecom Zwalm
10
-
4

Wedstrijdverslag:

Zonder topscorer Davy Van Parijs en routinier achteraan Kurt Dhondt wisten we dat het geen gemakkelijke opdracht zou worden. Het vermoeden werd al vrij vroeg bevestigd toen we draaiden met 5- 0 in het verlies. We probeerden wel, maar een heel sterke thuisdoelman en paal weerhielden ons van meerdere doelpunten. De beker van België was ons dus een kort leven beschoren, alhoewel ik er eigenlijk niet van zal wakker liggen (vandaar ook het korte verslag). Daar we ook ingeschreven zijn voor de VMF-cup, is het programma al meer dan gevuld. Een vrije vrijdag is dus meer dan welkom…

Competitie krijgt nog altijd de absolute voorrang, laat daar geen twijfel over bestaan. Iedereen is zich, na de uitschuiver in Brugge wel bewust van het belang van de wedstrijd komende vrijdag in en tegen Zedelgem. Uit ervaring weet ik dat het moeilijk te bekampen team is. In de huidige competitie zijn ze vice-leider. Virtueel staan we op gelijke hoogte. Willen we onze ambitie, waar al menig woord en inkt werd aan besteed, waarmaken dan verwacht ik een uiterst gemotiveerde kern en uiteraard de drie punten. Ik vermoed dat iedereen zal beschikbaar zijn!!

Lieven De Pessemier

nationaler

[top]

 

 

 Provincialer

 • Geen wedstrijd de voorbije week.

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • De minvijftien jarigen waren vrij dit weekend. Veel valt er dus niet mee te delen.

 

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Jens kampt met een spierscheur, Beau heeft last van groeipijnen. Beiden wensen we veel beterschap toe!!!
 • Van Simon hebben we nog niets gehoord dus we vermoeden dat minivoetbal niet meer in zijn interesseveld ligt.
 • Van Iben hebben we vorig weekend officieel het bericht gehad dat hij liever zou gaan wintertennissen. Laat ons zeggen dat we het houden op "veel succes".
 • Is er dan niets positiefs te melden? Tuurlijk dat! We hebben immers gewonnen!!! Laat ons wel toevoegen dat de tegenstand niet zoveel te bieden had.
 • Jongste speler op het veld maakt klassegoal: Thor is the name ;-)
Diabolix Gent
-
MVC Tradecom Zwalm
4
-
7

Wedstrijdverslag:

In de kleedkamer zat de sfeer er al in. Tijdens de opwarming probeerden we de discipline wat terug in de ploeg te brengen. Blijkbaar was men de pandoering van vorige week al lang vergeten. We gingen goed van start. Via Floris, Vadinio en Thanas liepen we 0-3 uit na dertien minuten. Ook in het tweede kwart kon Diabolix geen vuist maken. Na doelpunten van Vadinio en Floris konden we draaien met 0-5 op het scorebord. De wedstrijd was toen al gespeeld.

In het derde en vierde kwart werden nog wel een hoop kansen bij mekaar gevoetbald maar we verzuimden deze af te ronden. Meermaals werd gemist van amper één meter van doel. Zowel het derde als vierde kwart was de concentratie wat zoek en verloren we telkens met 2-1. Geen erg, maar wel iets wat we in de toekomst moeten vermijden. Voor de volledigheid geven we jullie nog eens de twee overige doelpuntenmakers: Thor en Thanas.

Stijn Audooren

mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Opnieuw een nederlaag, maar we maken vorderingen...
San Siro Deftinge
-
MVC Tradecom Zwalm
7
-
4

Wedstrijdverslag:

Weer was de tegenstrever geconcentreerder en groepsgezinder dan vele van onze spelertjes. Daardoor, en met enig geluk (moet je afdwingen), kwam San Siro Boys Deftinge op een voorsprong die voor de rest van de wedstrijd gemakkelijk uit te spelen was. We konden geen aanspraak maken op de overwinning en het scenario van alle voorgaande wedstrijden blijft herhaald.
We moeten niet helemaal negatief zijn, kleine verbeteringen en mooie combinaties waren al meer aanwezig tijdens de wedstrijd. Zoals eerder gezegd en geschreven is er verbetering merkbaar, zei het in kleine mate. En zoals al een aantal ouders het zeiden: 'ze spelen nog veldvoetbal, maar we komen er wel' geloof ik ook dat we minivoetbal zullen spelen maar liefst nog voor volgend seizoen. Nog een positieve noot: de kleedkamersfeer blijft superoptimistisch!

Hannes Vankeirsbilck

minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.