Donderdag, 30 september 2004 om 00h17

MVC Zwalm

"Ik had de indruk dat we zouden praten over de versterkingen"

Trainer FC Dordrecht toen hij werd ontslagen

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Geraardsbergen - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 01/10/2004 om 22h00
 • Sporthal De Veldmuis in Geraardsbergen

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - Caramba

 • dinsdag 12/10/2004 om 21h00
 • Stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Huize Goossens Appels - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 10/10/2004 om 15h00
 • Sporthal Dendermonde
 • afspraak aan de sporthal om 13h45

 

-13 JARIGEN:

Diabolix Gent - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 03/10/2004 om 17h00
 • Sporthal Budapest te Eke
 • afspraak in de sporthal om 16h30 of om 16h00 aan de gemeentelijke sporthal van Zwalm of een derde alternatief indien dit nog wordt meegedeeld.

 

-11 JARIGEN:

San Siro Boys Deftinge - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 03/10/2004 om 11h00
 • Sporthal De Rijdt te Brakel
 • afspraak in de sporthal om 10h30 of om 10h15 aan de gemeentelijke sporthal van Zwalm of een derde alternatief indien dit nog wordt meegedeeld.

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • De eerste in het rijtje is Wesley De Vleeschouwer die op 30 september de 24-jarige leeftijd bereikt. Hij speelt momenteel bij onze provincialer. Proficiat Wes!!!
 • Op werelddierendag is het de beurt aan Stijn Audooren om zich een jaartje ouder te voelen. Hij wordt 25. Ook Stijn speelt bij de provincialer. Anderen kennen hem wellicht als jeugdtrainer of in een nog andere rol.

[top]

 

 

 Evenementen

Het tok-tok-festijn komt dichter en dichter... Herinnert u zich nog de vele complimentjes die we hebben gekregen? Of kwamen die toevallig van iemand anders ;-).

"Volgend jaar zeker terug van de partij!!"
"Een schitterende vervangmenu voor zij die geen kip lusten, evenals voor kinderen"
"Heel veel groenten en je neemt wat je graag hebt"
"Voor herhaling vatbaar!!!"
"Heel veel groenten en je neeemt wat je graag hebt"
"De frieten zijn perfect gebakken, niet te hard, niet te zacht"
"Zeg maar aan alle medewerkers dat ze hun best hebben gedaan!"
"Zeer lekker, meer moet ik er niet van zeggen!"
"De grote borden zijn de max!!"
"Ge moogt da nog doen!"

eetfestijn

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle spelers van MVC Zwalm. Kinderen kunnen aan de kassa hun kaart verkrijgen.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Geen wedstrijd vorige week wegens een evenement in de sporthal van Zwalm. De wedstrijd wordt verplaatst naar 11 november 22h00 in de gemeentelijke sporthal van Zwalm.

[top]

 

 

 Provincialer

 • Nog steeds ongeslagen!!!
 • Volgende wedstrijd spelen we met nieuwe kousen... het worden witte.

 

Jeugdclub Pallieter
-
MVC Linea Recta
3
-
5

Wedstrijdverslag:

Geen verslag beschikbaar

provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Nog geen punten dit jaar, dat ziet er niet al te positief uit :-(.
 • Volgend weekend vrij, een periode van bezinning...
Zwart Schaap De Pinte
-
MVC Tradecom Zwalm
6
-
4

Wedstrijdverslag:

Boedapest de minivoetbaltempel?

Al vrij vlug zagen we dat we minstens de evenknie waren van 't Zwart Schaap. Echt mooi was het vertoonde spel niet, maar De Pinte vormde absoluut geen gevaar. Onze spelers zullen dan maar gedacht hebben dat we hen een handje moeten toesteken. Met enkele individuele blunders konden zij tot 3-0 uitlopen in het eerste kwart. Het volgende kwart ging qua score gelijk op. We kunnen enkel nog toevoegen dat Filip scoorde voor ons en dat we voor de rest de kansen lieten liggen om langszij te komen: 4-1. Donaat kreeg intussen twee gele kaarten, volgens de scheidsrechter wegens "te wild" in duel gaan, en mocht zich vroegtijdig gaan douchen. Iedereen was er zich van bewust dat er absoluut geen kwaad opzet was en aangezien de speler in kwestie zich verbaal niet revancheerde kunnen we de vlugge en lichte gele kaarten enkel betreuren zonder de scheidsrechter in te twijfel te trekken. Dit gezegd zijnde kunnen we ook dit afsluiten.

Het is intussen empirisch bewezen dat het derde kwart traditioneel ons beste is. We kwamen terug tot 5-4 met doelpunten van Benjamin, Filip en Tim. In het laatste kwarter zou je dan verwachten dat we erop en erover gaan. Opnieuw waren de kansen aanwezig, maar opnieuw werd er veel te slorig met omgesprongen. We scoorden zelfs geen enkele keer meer, terwijl 't Zwart Schaap De Pinten met een zesde treffer de genadestoot uitdeelde.

Stijn Audooren

minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • De tegenstrever was duidelijk meerdere klasses sterker . Laten we daar niet al te lang bij stilstaan, volgende week is een andere match...
 • Gelukkig konden we een beroep doen op Niko en Thanas. Bedankt daarvoor!
 • Dank aan Marc Rouckhout voor het op sleeptouw nemen van de -13 jarigen richting Eke.
 • Veel beterschap gewenst aan Iben (ziek) en Jens (spierscheur).
Zwart Schaap De Pinte
-
MVC Tradecom Zwalm
33
-
1

Wedstrijdverslag:

Veel kan ik niet schrijven vrees ik. Ik weet alleen dat we een ferme nederlaag leden en we veel doelpunten rond de oren kregen, maar dat het eigenlijk niet volledig aan ons lag. Als de tegenstander een jaar ouder is en ze bijna allemaal nationaal voetbal spelen (2 van AA Gent en 1 die speelt bij de nationale zaalvoetbalploeg), zijn ze natuurlijk moeilijk te bespelen. Vorige week wonnen ze met 35-0 wat ook al voldoende zei. Wij hebben tenminste een doelpunt gemaakt :-)! Over de prestaties van onze spelers kan ik dan ook weinig zeggen, we zullen ons wel eens meten met een tegenstander van ons niveau, hopelijk volgende week!

Andy Dekens

mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Naar 't schijnt was de kleedkamer netjes en in orde. Proficiat! Doe zo verder...
Stamineetje Dikkelvenne
-
MVC Tradecom Zwalm
6
-
3

Wedstrijdverslag:

In het algemeen beschouwd mogen we van verbetering spreken. Al was dat slechts één kwart op vier echt duidelijk. Goede raad was soms tot dovemansoren gericht. In tegenstelling tot vorige wedstrijd leken een aantal spelertjes op hun plaats vastgeroest en blijven onbereikbaar achter hun mannetje staan. Individueel waren we de betere maar de thuisploeg heeft de overwinning zeker niet gestolen. Door collectief samenspel heeft Dikkelvenne de buit in Asper gehouden.
Qua posities werd nog een beetje gezocht naar de goede plaatsen en ik heb enkele positionele ontdekkingen gedaan die sommige spelers misschien niet zo leuk zullen vinden maar toekomstige wedstrijden zullen moeten uitwijzen of ik al dan niet gelijk krijg. Al bij al een positieve groei maar nog veel te weinig naar mijn zin. Volgende week moet het weer beter en liefst nog veel beter.

Hannes Vankeirsbilck

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.