Dinsdag, 21 september 2004 om 22h15

MVC Zwalm

"Ik ben getrouwd met het voetbal en ga vreemd met mijn vrouw"

Sir Bobby Robson

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Geraardsbergen - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 01/10/2004 om 22h00
 • Sporthal De Veldmuis in Geraardsbergen

 

MVC Linea Recta:

Jeugdclub Pallieter - MVC Linea Recta

 • vrijdag 24/09/2004 om 19h00
 • Sporthal Oosterzele
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Zwart Schaap De Pinte - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 26/09/2004 om 10h00
 • Sporthal Budapest te Eke
 • afspraak in de sporthal om 9h30 of om 9h00 aan de gemeentelijke sporthal van Zwalm

 

-13 JARIGEN:

Zwart Schaap De Pinte - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 26/09/2004 om 11h00
 • Sporthal Budapest te Eke
 • afspraak in de sporthal om 10h30 of om 9h00 aan de gemeentelijke sporthal van Zwalm of een derde alternatief indien dit nog wordt meegedeeld.

 

-11 JARIGEN:

Stamineetje Dikkelvenne - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 26/09/2004 om 14h00
 • Sporthal Asper
 • afspraak in de sporthal om 13h30

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Geen weet van feestbeesten deze week.

[top]

 

 

 Evenementen

Aanstaande vrijdag gaan we gaan bowlen in Oudenaarde. Iedereen die ons wil vergezellen is van harte welkom. We vertrekken naar de bowling na de wedstrijd van de provincialer in Oosterzele. Natuurlijk zijn jullie welkom op de wedstrijd en/of in Oudenaarde om te proeven van de positieve sfeer!!!

bowlen

 

 

Het tok-tok-festijn komt dichter en dichter... Herinnert u zich nog de vele complimentjes die we hebben gekregen? Of kwamen die toevallig van iemand anders ;-).

"Voor herhaling vatbaar!!!"
"Heel veel groenten en je neeemt wat je graag hebt"
"De frieten zijn perfect gebakken, niet te hard, niet te zacht"
"Zeg maar aan alle medewerkers dat ze hun best hebben gedaan!"
"Zeer lekker, meer moet ik er niet van zeggen!"
"De grote borden zijn de max!!"
"Ge moogt da nog doen!"

eetfestijn

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle spelers van MVC Zwalm. Kinderen kunnen aan de kassa hun kaart verkrijgen.

[top]

 

 

 Nationaler

 • De eerste nederlaag van onze nationaler in het verre Brugge.
 • Door dit verlies zakken wa naar de tweede plaats waar we het gezelschap hebben van drie andere ploegen. Enkel Rodeco Merelbeke bezit nog het maximum van de punten.
 • Mededeling aan alle spelers: gelieve ALLE kledij na de wedstrijd in de JUISTE richting te draaien en de kousen NIET in een "bolleken" te foefelen. De mensen die de kledij wassen zullen u daarvoor dankbaar zijn!

 

Montreal Sport Brugge
-
MVC Tradecom Zwalm
11
-
7

Wedstrijdverslag:

Afgelopen leden we onze eerste seizoensnederlaag in Brugge. We hadden pech en de scheidsrechter in ons nadeel. Weinig lukte en herhaaldelijke keren werd gescoord vanop eigen helft na balverlies. We kwamen nochtans op voorsprong, maar nadien was het goals slikken aan de lopende band. Na 2 periodes stonden we 7- 1 in het verlies. Uiteindelijk konden we nog milderen tot 11-7. Misschien zat er meer in mocht de ref zijn regels kennen. Ik zal niet snel een steen gooien naar de leiding, maar hoe zou een ‘minivoetbalkenner’ reageren op hetvolgende: na protest werd een onrechtstreekse vrije trap toegekend op de plaats waar werd geprotesteerd ipv van protestcorner!! Dat de VMF kampt met een scheidsrechterstekort is algemeen geweten, maar soms is het betreurenswaardig als je sommige mensen aan het werk ziet. Maar goed, het verlies alleen in de schoenen schuiven van de scheids is zeker niet het enige excuus. We waren gewoon niet goed!

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Nog steeds co-leider met de maximale punten.
 • Als enige ploeg konden we de eers van MVC Zwalm hoog houden dit weekend :-(.
 • Deze week staan er twee wedstrijen geprogrammeerd. Gisteren werd de eerste ervan reeds makkelijk gewonnen. Vrijdag wordt het wellicht moeilijker.
 • Mededeling aan alle spelers: gelieve ALLE kledij na de wedstrijd in de JUISTE richting te draaien en de kousen NIET in een "bolleken" te foefelen. Daarna ALLES in het zakje te steken!!! De mensen die de kledij wassen zullen u daarvoor dankbaar zijn! Er is afgesproken dat de nummer van de kledij die niet correct werd terugbezorgd wordt opgeschreven. De speler in kwestie trakteert de persoon die de was deed.

 

MVC Linea Recta
-
MVC Mas
13
-
5

Wedstrijdverslag:

MVC Linea Recta had het meeste balbezit. MVC Mas hield de bal zelden in de ploeg. Vanaf de derde speelhelft toen de score 5-0 was, was de tegenstander er op aangewezen om druk te zetten als wij in balbezit waren, waardoor wij hen toen makkelijker konden wegtikken en scoren. MVC Mas scoorde pas in de derde speelhelft, desondanks lieten ze in de tweede helft een paar doelkansen liggen. Tot op 8 minuten voor het einde van de wedstrijd hadden de Heusdense spelers maar 2 doelpunten. De spelers van Dirk Goossens ontwaakten blijkbaar op het einde van de wedstrijd. Misschien kunnen de spelers in de terugronde revenge nemen als ze wakker zijn van het begin tot het einde van de match.

Bart D'Hondt

provincialer

 

 

Mini Heli
-
MVC Linea Recta
4
-
8

Wedstrijdverslag:

Al in de eerste minuut kwamen we op voorsprong. Daarboven op verzamelden we al heel vlug drie corners. De tegenstander kon de bal wat in hun ploeg houden maar kon niet echt gevaar creëren. Wij scoorden nog in het eerste kwart al onze eerste schepcorner en kwamen zo makkelijk 2-0 voor. Omdat er blijkbaar iets te weinig animo in de wedstrijd zat nam onze kapitein zijn verantwoordelijkheid en ging het publiek wat entertainen door worstelpartijtjes met zijn directe tegenstander. Na enkele verwittigingen van de scheidsrechter voor zowel Bart als zijn tegenstander kreeg Bart uiteindelijk geel. Zijn uitdager niet, vreemd. Toen Mini Heli via een bal met een heel vreemde kronkel (afgeweken?) kon tegenscoren dreigden we eventjes de pedalen kwijt te raken totdat Wesley (zonder kleren later toegekomen vanop een andere wedstrijd) ons kwam versterken. De wedstrijd liep uit tot 5-2 en we kwamen nooit echt in problemen. De tegenstander kon weinig dreigen en wij konden soms heel knappe acties bij elkaar voetballen. De einduitslag werd 4-8 en is eigenlijk een beetje mild.

Bennie Hebbelynck

provincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Mededeling aan alle spelers: gelieve ALLE kledij na de wedstrijd in de JUISTE richting te draaien en de kousen NIET in een "bolleken" te foefelen. Daarna ALLES in het JUISTE zakje te steken!!! De mensen die de kledij wassen zullen u daarvoor dankbaar zijn! Er is afgesproken dat de nummer van de kledij die niet correct werd terugbezorgd wordt opgeschreven. De speler in kwestie trakteert de persoon die de was deed.
 • Uitbreiding op vorige mededeling: Mogen we vriendelijk vragen een beetje meer orde en netheid te bekomen in de kleedkamers. Een beetje respect voor de medespelers, de spelers die na u komen en de mensen die de kleedkamers moeten proper maken.
MVC Tradecom Zwalm
-
Real Deftinge
2
-
4

Wedstrijdverslag:

Het betert

Al vlug zagen we dat iedereen gedreven was om aan hun belofte te voldoen. Natuurlijk is gretigheid niet altijd voldoende omdat het dikwijls het intellect onderdrukt. Ook hier zagen we dat er verschillende malen uit positie werd gelopen om toch maar iets te kunnen bewijzen aan de talrijke supporters. Nu en dan zagen we mooie combinaties, maar vermijden dat we opnieuw twee lullige doelpunten tegen kregen lukte niet. Ook nu kwamen we in de problemen door ons in te graven. Het kan niet dat we telkens met vijf spelers op onze helft staan indien wij in balbezit zijn!!! Na het eerste kwart stonden we dus 0-2 achter, maar hadden we al beter gepresteerd dan de voorbije wedstrijden samen. We hielden de moed er dus in en vatten het tweede kwart aan vol vertrouwen. Door een doelpunt van Jonathan konden we de kloof verkleinen. Ook nu kwamen we er enkele keren goed uit. Het tweede kwart was duidelijk voor ons en we draaiden met een 1-2 tussenstand.

In het derde kwart viel ons spelpeil terug en opnieuw werd dat afgestraft. We kregen wel kansen maar deze werden niet benut, Real Deftinge daarentegen kon wel scoren en liep zo verder uit. Nog niets gebeurd moet je denken als je nog een kwart te gaan hebt en slechts twee doelpunten achter staat. We bleven ervoor gaan en het vierde kwart waren we opnieuw de betere ploeg. Kansen werden de nek omgewrongen en beide ploegen scoorden nog één keer (Filip deze keer voor MVC Zwalm). Bij het eindsignaal zagen we 2-4 op het bord en kunnen we concluderen dat dit tot nogtoe de beste wedstrijd van het seizoen was. Blijkbaar niet voldoende voor een overwinning, dus het moet nóg beter. Ondanks het verkwisten van enkele kansen kan ik niet zeggen dat we onverdiend hebben verloren. We onthouden wel de positieve evolutie, maar zullen daar slechts tevreden mee zijn als deze lijn de volgende match wordt doorgetrokken!

Stijn Audooren

minvijftien

minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Mededeling aan alle spelers: gelieve ALLE kledij na de wedstrijd in de JUISTE richting te draaien en de kousen NIET in een "bolleken" te foefelen. Daarna ALLES in het JUISTE zakje te steken!!! De mensen die de kledij wassen zullen u daarvoor dankbaar zijn! Er is afgesproken dat de nummer van de kledij die niet correct werd terugbezorgd wordt opgeschreven. De speler in kwestie trakteert de persoon die de was deed.
 • Uitbreiding op vorige mededeling: Mogen we vriendelijk vragen een beetje meer orde en netheid te bekomen in de kleedkamers. Een beetje respect voor de medespelers, de spelers die na u komen en de mensen die de kleedkamers moeten proper maken.
MVC Tradecom Zwalm
-
Nac Figaro Nederename
4
-
12

Wedstrijdverslag:

Het zwarte beest van NAC is eindelijk overwonnen. Na vele verloren wedstrijden neemt NAC nu eindelijk de drie punten naar huis. Zonder twijfel kunnen we stellen dat ze een maatje te groot (lees ook: te oud) waren voor onze eerstejaars -13.
Ze hebben zich nochthans kranig geweerd tegen een goed spelend Nederename.
Op verschillenede momenten werd goed gecombineerd en de tegenstander zwaar lastig gemaakt.
De start was niet goed, NAC kon vlug een veilige doelpuntenkloof opbouwen die onze -13 niet meer te boven zijn gekomen. In het tweede kwartier benamen onze -13 NAC toch nog even de adem met twee vlugge doelpunten, maar Nederename herpakte zich degelijk en kwam voor de rest van de wedstrijd niet meer in gevaar, al is de uitslag wat overdreven.
Toch een degelijke partij van onze jongens die het hoofd niet lieten hangen maar doorvochten tot het laatste fluitsignaal, zelfs al zag de toestand er soms hopeloos uit. Doe zo verder.

Hannes Vankeirsbilck

mindertien

mindertien

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Mededeling aan alle spelers: gelieve ALLE kledij na de wedstrijd in de JUISTE richting te draaien en de kousen NIET in een "bolleken" te foefelen. Daarna ALLES in het JUISTE zakje te steken!!! De mensen die de kledij wassen zullen u daarvoor dankbaar zijn! Er is afgesproken dat de nummer van de kledij die niet correct werd terugbezorgd wordt opgeschreven. De speler in kwestie trakteert de persoon die de was deed.
 • Uitbreiding op vorige mededeling: Mogen we vriendelijk vragen een beetje meer orde en netheid te bekomen in de kleedkamers. Een beetje respect voor de medespelers, de spelers die na u komen en de mensen die de kleedkamers moeten proper maken.
MVC Tradecom Zwalm
-
Real Deftinge
2
-
6

Wedstrijdverslag:

Na deze eerste competitiewedstrijd werd al vlug duidelijk dat nog heel veel geleerd kan worden. Iedereen liep als een kip zonder kop over het terrein.
Posities werden zonder goede reden verlaten en we speelden niet als één team. Real Deftinge speelde georganiseerd en behaalde verdiend de overwinning. Al weet ik zeker dat wanneer onze -11 geconcentreerd op het terrein gestaan zouden hebben de uitslag in ons voordeel zou geëindigd zijn.
Zenuwen zullen bij verschillende jongens ook wel parten gespeeld hebben, maar tegen de volgende wedstrijd mogen die zenuwen gerust thuis gelaten worden. Want ik coach niet op resultaat maar op goed samenspel en plezier.
De resultaten zullen dan wel volgen. Ik zal veel meer tevreden zijn wanneer er goed gespeeld en verloren werd dan slecht geminivoetbald en gewonnen.
Dus tegen volgende wedstrijd neemt iedereen wat meer concentratie mee in zijn sportzak en dan verwacht ik een leuke wedstrijd.

Hannes Vankeirsbilck

minelf

minelf

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.