Dinsdag, 14 september 2004 om 18h20

MVC Zwalm

"Voetballen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen "

Johan Cruijff

 Volgende speeldag

NATIONALER:

Montreal Sport Brugge - MVC Tradecom Zwalm

 • vrijdag 17/09/2004 om 22h00
 • Sint-Lodewijkscollege Brugge

 

MVC Linea Recta:

MVC Linea Recta - MVC Mas

 • dinsdag 14/09/2004 om 21h00
 • Stedelijke sporthal Oudenaarde
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Real Deftinge

 • zondag 19/09/2004 om 11h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 10h30

 

-13 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Nac Figaro Nederename

 • zondag 19/09/2004 om 10h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 9h30

 

-11 JARIGEN:

MVC Tradecom Zwalm - Real Deftinge

 • zondag 19/09/2004 om 9h00
 • Gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 8h30

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Op 18 september is Benjamin Seghers jarig, hij wordt 13 jaar. Proficiat!

[top]

 

 

 Evenementen

Het tok-tok-festijn komt dichter en dichter... Herinnert u zich nog de vele complimentjes die we hebben gekregen? Of kwamen die toevallig van iemand anders ;-).

"Zeg maar aan alle medewerkers dat ze hun best hebben gedaan!"
"Zeer lekker, meer moet ik er niet van zeggen!"
"De grote borden zijn de max!!"
"Ge moogt da nog doen!"

eetfestijn

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle spelers van MVC Zwalm. Kinderen kunnen aan de kassa hun kaart verkrijgen.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Een makkelijke en overtuigende zege tegen onze buren uit Merelbeke!
 • Zes op zes en samen met Rodeco Merelbeke op kop met het maximum van de punten.

 

MVC Tradecom Zwalm
-
Extra Services Merelbeke
14
-
2

Wedstrijdverslag:

Na het eerste kwart besefte ieder van ons dat het een makkie zou worden. Weinig inspiratie, weinig dreiging, weinig beweging van de tegenstander uit. Wij konden langzaamaan de score opdrijven. Ieder, op Kurt na, pikte zijn goaltje(s) mee. Veel meer valt er niet meer te zeggen. Als we na twee weken de balans opmaken, dan kunnen we hetvolgende besluiten: we staan tweede, hebben het minst aantal doelpunten tegen en, op de leider na, het meest aantal doelpunten gemaakt!! Hopelijk kunnen we steeds weer bevestigen en dezelfde trend aanhouden!!!

Lieven De Pessemier

[top]

 

 

 Provincialer

 • Onze eerste echte officiële wedstrijd in 2de provinciale werd makkelijk gewonnen. Enkel de scheidsrechter had het wat moeilijk... We proberen hem te helpen door deze week enkele extracten uit het reglement op onze site te zetten. Hopelijk mogen we hem welkom heten op de website. Alles voor het minivoetbal zeggen we steeds!
 • Net zoals bij de nationaler delen we de koppositie met één ploeg. Bij ons zijn dat The Oliver Boys.
 • De trainings zijn zo goed als verdeeld. Vanaf volgende wedstrijd zal bijna iedereen dus in eenzelfde tenue kunnen toekomen.

 

The Originals
-
MVC Linea Recta
4
-
6

Wedstrijdverslag:

Linea Recta had het meeste balbezit, probeerde de bal rond te spelen en kreeg het deksel op de neus. The Originals 1 - Linea Recta 0. De bezoekers namen vanaf de tweede speelhelft de leiding. Eindstand: The Originals 4 - Linea Recta 6. Winst voor Linea Recta; logisch, wat niet kan gezegd worden over verschillende beslissingen van de scheidsrechter. Dit betekent dus een tweede overwinning op rij voor de ploeg van MVC Zwalm. 

Bart D'Hondt

provincialer provincialerprovincialerprovincialer

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • Hopelijk zijn de spelers zich intussen bewust van de enorm zwakke competitiestart en zullen ze de volgende wedstrijd bewijzen dat ze toch iets kunnen laten zien. Vorig jaar wonnen we nog van Dikkelvenne, nu werden we overspeeld...
 • Vanaf nu zullen we heel veel belang hechten aan de leergierigheid van de spelers. Tot op heden werd iedereen gelijk behandeld, misschien moeten we maar eens wat minder soepel zijn en verder gaan met spelers die ook hogerop willen. We willen binnenkort resultaten zien! Iedereen krijgt de kans zich te bewijzen... grijp ze zou ik zeggen!!!
 • Onderschat de volgende tegenstrever niet. Ze verloren vorig weekend wel met 2-7 van Appels (waar wij al een grotere pandoering te verwerken kregen vorig seizoen), maar ze wonnen met maar liefst 15-1 van Geraardsbergen United in het openingsweekend.

   

Im. Wel. Dikkelvenne
-
MVC Tradecom Zwalm
15
-
5

Wedstrijdverslag:

David tegen Goliath?

De match begon evenwichtig, al lieten we ons veel te vlug, te diep, terugzakken. Net zoals vorige wedstrijd brachten we onszelf in de problemen. Enkele aanvallen van Dikkelvenne werden niet verzilverd, maar het kon niet uitblijven. In een warrige fase voor doel trapte men de bal tegen de touwen. Vanaf dan werden we overspeeld. In plaats van ons te herpakken, lieten we ons intimideren; Het is niet omdat men een kop groter is, dat men ook meer kan hé. Als je het fysiek niet kan winnen moet je slimmer zijn. De spelers van Dikkelvenne speelden veelal met hun schouders en hun heupen, terwijl wij ons lieten wegdrummen. Blijven staan is de boodschap, want dan maken de anderen een aanvallende fout! Maar neen, veel te braaf hé ... hadden we vorige week al niet gewaarschuwd dat we een categorie hoger spelen? Na het eerste kwart stonden we al drie treffers achter (4-1). In het tweede kwart konden we praktisch gelijke tred houden. Zo konden we de rust in gaan met 6-2 op het scorebord.

Over het derde kwart kunnen we het minst ontevreden zijn. Dikkelvenne liet ons blijkbaar iets meer ruimte waardoor het samenspel al wat meer vlotte. Toch liepen ze, enkele keren op gelukkige wijze, verder uit. De laatste keer pauzeerden we bij 10-4. Een positieve noot hebben we ook ... Filip scoorde op een schepcorner van Tim. In het laatste kwart wilde men nog eens alles proberen, ten koste van het positiespel. We kregen nog vijf doelpunten om de oren terwijl we er nog één konden maken. Maar of het nu 10-4 is of 15-5, wat maakt het uit?

Stijn Audooren

minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • Opnieuw 3 spelers voor de training. Wellicht zullen we nieuwe geïnteresseerden scouten in de komende weken. Betrekkelijk laat vind ik (Stijn Audooren) persoonlijk, maarja we kunnen er ook niet aan doen dat mensen het logisch vinden hun kat te sturen. Heel jammer voor alle mensen die zich toch willen inzetten!!!
 • De competitie start met een thuiswedstrijd volgend weekend.

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • Veel belangstelling op training. We mogen zelfs iedere training nieuwe geïnteresseerden verwelkomen. Een positieve evolutie!
 • We hebben vernomen dat Lee ziek is. Wij wensen hem veel beterschap en hopen dat hij vlug weer de oude is.
 • Volgend weekend de eerste grote test: start van de competitie.

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.