Dinsdag, 7 september 2004 om 18h25

MVC Zwalm

"Het moet nu eens ophouden met dat gevraag over penalty's. Hier in Italië vragen ze er nooit naar, terwijl ik ze hier ook altijd heb gemist. "

Clarence Seedorf in Studio Sport

 Volgende speeldag

NATIONALER:

MVC Tradecom Zwalm - Extra Services Merelbeke

 • vrijdag 10/09/2004 om 22h00
 • gemeentelijke sporthal Zwalm

 

MVC Linea Recta:

The Originals - MVC Linea Recta

 • vrijdag 10/09/2004 om 19h00
 • sporthal Nevele
 • afspraak in de sporthal

 

-15 JARIGEN:

Immo Wellens Dikkelvenne - MVC Tradecom Zwalm

 • zondag 12/09/2004 om 16h00
 • sporthal Asper
 • afspraak aan de sporthal van Asper om 15h30

 

-13 JARIGEN:

TRAINING

 • zondag 12/09/2004 om 10h00
 • gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 9h45

 

-11 JARIGEN:

TRAINING

 • zondag 12/09/2004 om 10h00
 • gemeentelijke sporthal Zwalm
 • afspraak in de sporthal om 9h45

[top]

 

 

 Proficiat aan de feestbeesten!

 • Geen feestbeesten bekend, al zijn er natuurlijk wel leden die reden zullen hebben tot feesten ;-).

[top]

 

 

 Evenementen

Het tok-tok-festijn komt dichter en dichter... Herinnert u zich nog de vele complimentjes die we hebben gekregen? Of kwamen die toevallig van iemand anders ;-).

eetfestijn

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle spelers van MVC Zwalm. Kinderen kunnen aan de kassa hun kaart verkrijgen.

[top]

 

 

 Nationaler

 • Als eerste hebben onze nationale spelers de training en polo gekregen. Blijkbaar een stimulans voor de eerste wedstrijd. Gelieve allen de polo en de training te dragen om naar de wedstrijd te komen en terug te vertrekken.
 • Van bij de eerste keer raak! 1 op 1 of zeggen we beter 3 op 3?
Sint-Gillis-Waas
-
MVC Tradecom Zwalm
4
-
5

Wedstrijdverslag:

Beide teams begonnen vrij gesloten en aftastend aan de wedstrijd. Weinig inspiratie, weinig kansen en dan ook geen goals in het eerste kwart. Het tweede kwart begon niet echt schitterend voor ons, want we kwamen op achterstand. Niet echt paniek, maar op het gezicht van éénieder stond te lezen dat het lastig en moeilijk ging worden om de drie punten naar Zwalm mee te nemen. Het duo Vergucht-Van Parijs lukte een strafcorner waardoor we terug op gelijke hoogte kwamen. Niet lang daarna werden we terug op achtervolgen aangewezen want de thuisploeg kwam, na een afgeweken bal, terug op voorsprong. Gelukkig kon Van Parijs de bordjes, net voor het draaien, terug in evenwicht brengen.

In de derde periode terug hetzelfde verhaal: de thuisploeg kwam op voorsprong, maar het schepduo deed wat het moest doen, 3-3. De wedstrijd kon van dat moment alle kanten uit. Details zouden nu over de wedstrijd beslissen… In de vierde periode hadden we duidelijk veldoverwicht, doch vooraan konden we het niet omzetten in doelpunten. Achteraan kwamen we daarentegen een aantal keer goed weg. Het leek uit te draaien op een puntendeling, tot een loeier van Fredje iedereen verschalkte incluis de doelman. Voor het eerst op voorsprong! Toen enkele minuten voor tijd Stijn foutief werd neergehaald en het duo Vergucht-Van Parijs hun derde schepcorner maakten, was de buit en de drie punten binnen. Sint-Gillis milderde nog tot 4-5 na schepcorner, maar het mocht niet meer baten.

Lieven De Pessemier

nationaler

[top]

 

 

 Provincialer

 • Als de tegenstrevers al schrik hebben vanaf de eerste wedstrijd... Alu De Keyser gaf namelijk forfait. Waarom weten we nog steeds niet.
 • De trainings en de polo's zullen zo vlug als mogelijk worden uitgedeeld. Gelieve allen de polo en de training te dragen om naar de wedstrijd te komen en terug te vertrekken.

 

MVC Linea Recta
-
Alu De Keyser
10
-
0

Wedstrijdverslag:

Veel valt er niet te schrijven hé; Wij waren op tijd, de scheidsrechter present, maar een tegenstrever hebben we niet gezien. Verwittigen in de huidige communicatiemaatschappij is blijkbaar geen sinecure ...

Stijn Audooren

[top]

 

 

 -15 jarigen

 • De start was dramatisch. We verloren met maar liefst 7 doelpunten verschil. Volgende week revanche?
 • Thanas zal de competitiestart niet vlug vergeten.
  Zou hij intussen al terug thuis zijn?
 • Over vergeten gesproken ... als Donaat dit leest zal hij het wel weten waarover we het hebben :-).
 • Als eerste van de jeugd hebben de -15 jarigen hun training en polo in ontvangst kunnen nemen. Gelieve allen de polo en de training te dragen om naar de wedstrijd te komen en terug te vertrekken.

   

  Minishotters De Pinte II
  -
  MVC Tradecom Zwalm
  9
  -
  2

  Wedstrijdverslag:

  We begonnen de wedstrijd slap en speelden te dicht bij ons eigen doel. Daardoor speelden we constant onder onnodige druk. Al vlug kwamen we 1-0 achter. Donaat kon de score terug in evenwicht brengen, maar na 13 minuten gingen we toch met een 2-1 achterstand rusten. In het tweede kwart een zelfde scenario met dit keer Jonathan is de rol van doelpuntenmaker. We draaiden dus met twee doelpunten in het verlies en wisten dat nog alles mogelijk was. De druk van de tegenstrever nam af en we creëerden zelfs open kansen. Natuurlijk moet je die dan benutten indien je de kloof wil dichten. Een beetje tegen het spel in scoorde Minishotters vlot tegen en kregen we wellicht een mentale dreun. Wij probeerden nog te scoren, maar de doelpunten vielen op counter aan de - voor ons - verkeerde kant.

  Stijn Audooren

minvijftien

[top]

 

 

 -13 jarigen

 • We hebben getraind. En volgend weekend trainen we opnieuw.
 • Zou het mogelijk zijn te verwittigen indien men niet kan komen a.u.b. We waren welgeteld met drie -13 jarigen op training. Als de interesse niet meer aanwezig is zouden we dat graag op tijd vernemen. Indien het momenteel nog niet te laat is natuurlijk. We verwachten dus volgende zondag minstens 7 spelers?
 • De trainings en polo's zijn aangekomen. Ze zullen worden uitgedeeld door de trainers bij een volgende ontmoeting. Gelieve allen de polo en de training te dragen om naar de wedstrijd te komen en terug te vertrekken.

[top]

 

 

 -11 jarigen

 • We hebben getraind. En volgend weekend trainen we opnieuw. Met veel enthousiasme en iedereen op post maken we er wel een toffe en leerrijke training van!
 • De trainings en polo's zijn gearriveerd. Ze zullen worden uitgedeeld door de trainers bij een volgende ontmoeting. Gelieve allen de polo en de training te dragen om naar de wedstrijd te komen en terug te vertrekken.

[top]


 

 

 

Deze nieuwsbrief is een gratis e-zine waarmee we alle spelers, supporters en sympathisanten van minivoetbalclub MVC Zwalm op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen binnen de club. Alle opmerkingen of aanmerkingen, suggesties en ideeën over de artikels, reportages, de site en nieuwsbrief zijn zeker welkom. Stuur ze naar de redactie.

Voor degene die problemen ondervinden bij het bekijken van de nieuwsbrief, gelieve een client e-mail programma te gebruiken zoals Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora... De webbased e-mailprogramma's van Hotmail of Yahoo ondersteunen geen css waardoor het moeilijk wordt alle content te lezen. Nieuwsbrieven naar Hotmail of Yahoo-adressen zijn echter wel perfect te bekijken in één van bovengenaamde client programma's. Voor meer uitleg kunt u steeds mailen naar stijn.audooren@mvc.tradecom.be.

Redactie:
    Stijn Audooren
Reviewer:
    Wesley De Vleeschouwer
Redactieadres:
    stijn.audooren@mvc.tradecom.be


Copyright © by MVC Zwalm. Alle rechten voorbehouden. Overname van berichten zonder toestemming van de redactie is verboden. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wil blijven ontvangen kan u dat melden bij de redactie.