MVC Linea Recta

Accommodatie

Routebeschrijving

Vanuit Gent (ongeveer 30 minuten):

Volg de N60 van Gent naar Ronse. Neem de afslag Oudenaarde-centrum. Bovenaan de afrit naar links. Aan het ronde punt (centrum Ronde van Vlaanderen) rechtsaf, 100m verder naar links en onmiddellijk rechts naar de Schelde toe. Op het einde van de weg links volgen richting ophaalbrug. Rij verder tot voorbij de voetgangersbrug en neem de volgende straat links (Fortstraat, hoek van het CLB, vóór de voetbalvelden). Daarna rechts en net voorbij het voetbalstadion ligt de sporthal aan de rechterkant (inrijden aan Café De President).

 

Vanuit Oudenaarde (ongeveer 5 minuten):

Vanop de markt rij je naar de ophaalbrug via de Broodstraat (Als je met de rug naar het stadhuis staat ligt de straat links voor je in de hoek van het marktplein). Vóór de ophaalbrug rij je linksaf. Rij verder tot voorbij de voetgangersbrug en neem de volgende straat links (Fortstraat, hoek van het CLB, vóór de voetbalvelden). Daarna rechts en net voorbij het voetbalstadion ligt de sporthal aan de rechterkant (inrijden aan Café De President).

 

Vanuit Brakel (ongeveer 20 minuten):

Neem de baan naar Oudenaarde en blijf deze volgen tot de voet van de Edelareberg. Aan de lichten rij je naar rechts. De eerste straat sla je linksaf de brug (Schelde) over. Vooraleer je aan het ronde punt bent sla je rechtsaf en draait onmiddellijk terug rechts naar de Schelde toe. Op het einde van de weg links volgen richting ophaalbrug. Rij verder tot voorbij de voetgangersbrug en neem de volgende straat links (Fortstraat, hoek van het CLB, vóór de voetbalvelden). Daarna rechts en net voorbij het voetbalstadion ligt de sporthal aan de rechterkant (inrijden aan Café De President).

 

Vanuit Zwalm (ongeveer 15 minuten):

Rij richting Oudenaarde. In Ename rij je onder de brug (trein) en neem je de volgende straat rechts. Deze leid je naar de brug over de Schelde. Aan de T-weg op het einde van die brug draai je rechtsaf. Doorrijden tot net voorbij de voetbalvelden. Neem de volgende straat rechts (Fortstraat, hoek van het CLB). Daarna rechts en net voorbij het voetbalstadion ligt de sporthal aan de rechterkant (inrijden aan Café De President).Pleisterwerken Kesteleyn

Dit is de officiële website van MVC Linea Recta. Copyright © 2004-2006 MVC Linea Recta.  

Valid XHTML 1.0!   Correct CSS!   Geldig RSS   Get Firefox!